Vi beklager, men vi kunne desværre ikke finde nogen frisør i dit område.

Find en frisør Vejle der lever op til dine krav

Her på siden finder du det fulde overblik over de frisører, som findes i dit lokalområde, eller hvor du nu står og har behov for at finde en frisør. Du kan læse om de forskellige frisørers erfaring, services og anden information, som kan være med til at gøre dit valg af frisør lettere. Ønsker du for eksempel at finde en billig frisør Vejle, så kan du udvælge nogle frisører, og sammenligne deres priser. Det kan også være, at du leder efter en frisør i et bestemt område af Vejle eller i nærheden af Vejle. Så kan du tjekke deres adresser, og om der er nem transport i form af bil, cykel eller bus, til netop den frisør. Du kan også finder frisørsalonernes åbningstider og læse anmeldelser fra tidligere eller nuværende kunder. På den måde kan du lettere komme frem til en beslutning om, hvor du vil bestille en tid til din næste dameklip eller klipning af dine børn.

Er du i tvivl om noget, så kan du vælge at finde et telefonnummer til en frisør i Vejle eller frisør Kolding og ringe til frisøren og få en faglig snak om frisurer eller valg af hårfarve. Er du 100 % sikker på dit valg af frisør, så er det blot at klikke få gange med musen, og du kommer til online booking. Så er du ikke langt fra en aftale i kalenderen og du kan begynde at glæde dig. Så lad være med at vente længere – få bestilt en tid hos din nye favoritfrisør, og du kan begynde at se frem til en time eller to med forkælelse og fokus på dit velvære. For et besøg hos en frisør Vejle er lig med luksus og lækkert hår.

Med en hårstylist kan du fokusere på det vigtige

Skal du eller en god veninde eller ven giftes denne sommer og er der inviteret til stor bryllupsfest med det hele? Så skal der helt sikkert være styr på aftalen med din yndlingsfrisør. Så sørg nu for at få booket en tid inden der ikke er flere ledige tider tilbage. Skulle det alligevel ske, at du er for sent ud, så må du ikke fortvivle og blive til en ægte Bridezilla – for udvalget af frisører i Vejle er stort, og det faglige niveau højt.

Kig dig om her på siden inden du booker en tid til hårfarve eller flot håropsætning. Det er meget vigtigt, at du finder den helt rigtige frisør, hvor både kemi og professionalisme er i top. For ens bryllup er en af de vigtigste begivenheder i livet og så skal håret bare sidde helt perfekt. Så når der er styr på invitationer, festmenu, bordplan, blomster og bryllupsrejsen, så skal der også være styr på frisuren. Og det gælder ikke bare din frisure – bruden skal også trimmes og se helt perfekt ud til den store dag, og måske er der et par børn, som også skal have klippet pandehåret eller have lavet flotte fletninger. Så gå ind her på siden allerede i dag, og få styr på den del af forberedelserne. Det kan også være at det er i år, at sønnike eller datteren træder ind i de voksnes rækker og skal konfirmeres. Hvis i ikke kan finde en frisør Vejle der har plads i kalenderen, kan i også find en frisør Fredericia eller frisør Aabenraa.

Det er en stor dag for alle i familien, og der er mange ting der skal være styr på. Og når I senere sidder og ser på billederne fra den store fest, så skal det helst ikke være sådan, at I tænker: Hold op, hele familien havde en dårlig hårdag! Tag en snak med jeres sædvanlige frisør om håropsætning eller det nyeste indenfor hårfarve eller korthårfrisure, og find ud af, hvad der skal bestilles tid til. Mange frisørsaloner tilbyder, at konfirmanden kan komme forbi nogle uger inden og få lavet en prøveopsætning, så der er klare linjer og fuldstændig styr på, hvordan slutresultatet skal være – så ring og hør om hvilke muligheder der er.

Det kan også være at datteren skal have lavet sin første manicure med en flot shellak, der matcher outfittet, og som fuldender stylingen. Mange frisører tilbyder også denne slags services, eller har en negletekniker tilknyttet salonen. På den måde, kan I slå 2 fluer med ét smæk, og det er rart, for der er i forvejen utrolig mange ting, der skal tænkes på, når der skal holdes stor fest i familien. Så book en tid online nu, eller ring til frisøren, og så lagt en aftale i kalenderen allerede i dag.

Professionel, erfaren og god til sparring – sådan er den helt perfekte frisør i Vejle

Frisørerne har en lang faglig frisøruddannelse bag sig, og mange har flere års erfaring indenfor faget. Frisørerne videreuddanner sig løbende og tager kurser for hele tiden at være helt opdateret på det seneste indenfor hårmode, frisurer, krøller, hårfarve og alle slags teknikker indenfor frisørfaget. Derfor kan du være helt tryg, når du læner hovedet tilbage ved håndvasken og starter dit besøg hos frisøren med en lækker og afslappende hårvask.

Nogle tilbyder også hovedbundsmassage eller sågar et fodbad, men håret gøres klar til klip. Når hårvasken er overstået, bliver du tilbudt en lækker varm kop kaffe eller the, og nogle gange følger der et stykke lækkert chokolade eller en småkage med, og det er helt sikkert, at der bliver placeret en stor stak ugeblade foran dig. Og når du og frisøren har taget en snak om hvad du gerne vil have lavet den dag, kan du ellers bare nyde behandlingen og få slugt al indenfor den seneste sladder om de kendte i Danmark og resten af verden.

Så næste gang du mødes med veninderne på café, kan I sammen diskutere om det var Gwyneth paltrows kjole eller Jessica bielskjole, der var den flotteste til årets Grammy uddeling.

Skal du på ferie til Jylland denne sommer? Hvorfor ikke slå vejen forbi en billig frisør Vejle?

Missede du at få bestilt tid hos frisøren inden turen gik til Jylland i sommerferien? Prisniveauet i Jylland er nogle gange lavere end på Sjælland, så skal du og familien på ferie i Jylland til sommer, hvorfor så ikke booke en tid hos en jysk frisør, for eksempel i Vejle? Der er et stort udvalg af professionelle frisører i Vejle, og så kan I samtidig få set nogle af de smukke steder i Vejle og omegn.

Tag ned forbi havnen i Vejle og se det flotte nye Vartegn, Fjordenhus, som giver et smukt blik over hele Vejle Havn. Lige i nærheden ligger Dyrehaven i Vejle, hvor I kan se og klappe de søde rådyr. Det er noget de fleste børn såvel som voksne vil sætte pris på. Og når det er tid til en dejlig frokost, byder Vejle på masser af hyggelige caféer, hvor maven kan fyldes og benene hviles. Og så kan mor passende smutte til frisøren og få lavet en flot sommerfrisure eller få nogle nye lyse striber i håret.

Du kunne for eksempel booke en tid hos City Frisørerne, Nørregade 16D i Vejle midtby. Og hvorfor ikke slæbe ungerne og manden med? Hos City Frisørerne klarer de både herreklip, børneklip og dameklip. På den måde, kan resten af ferien nydes med flot og nyklippet hår til hele familien. Og så behøver I ikke tænke på det når I kommer hjem fra ferie og den til tider tidspressede hverdag igen begynder. Find en frisør i Vejle her på siden og gør lidt planlægning allerede nu. Det kommer dig til gode i din ferie.

Går du op i miljøet eller skal du have en allergivenlig klipning?

Der er mange frisører, som har valgt at ride med på den grønne bølge, og har valgt at lade sig certificere til økologisk frisør. Er du økologisk frisør, så vil der i din salon udelukkende blive brugt hårprodukter, som ikke er tilsat kemikalier. Kemikalier kunne for eksempel være parabener og ammoniak, og hårfarven der bruges på en grøn økologisk salon, er kun baseret på plantefarver.

Nu kan det godt være, at du tænker at plantefarver ikke kan give et lige så flot og holdbart resultat, som de traditionelle hårfarver. Men den tanke kan du godt lukke ned for. For en hårfarve baseret på planter er mindst lige så flot og holdbar. Og samtidig gør du noget sundt og godt for dig selv og ikke mindst vores alles dyrebare miljø. Så vælger du at benytte en grøn frisør, kan du godt regne med et par ekstra gratis point på karmakontoen. Det er god stil, også hvad angår frisuren.

Er du i Vejle og skal bruge en økologisk frisør? Så kunne valget måske falde på Rapuntzel, hvor der udelukkende arbejdes med grønne produkter uden skadelig kemi og parfumer. Så er du allergiker eller lider dit barn af sart hud og hovedbund, så vil det være et meget fornuftigt valg, at booke en tid hos en økologisk frisør.