Vi beklager, men vi kunne desværre ikke finde nogen frisør i dit område.

Find det rette match på en frisør Åbenrå

Står du og har brug for en frisør Aabenraa, fordi den gamle frisør er gået på pension eller er på barsel, så kan du her på siden få et hurtigt overblik over, hvilke frisørsaloner, der ligger i nærheden af din bopæl. Eller måske skal du bruge en frisør Åbenrå eller en frisør Haderslev, som ligger i midtbyen. Der er masser af frisører at vælge i mellem, så vi er sikre på, at du sagtens kan finde en til dit behov. Her på denne side finder du alle de informationer, som du har brug for, for at tage en beslutning om, hvilken frisør du skal booke en tid til for eksempel dameklip hos.

Telefonnummer, adresse, åbningstider, link til online booking og meget mere. Du finder et hav af dygtige, professionelle og veluddannede frisører, som alle står klar med vejledning og rådgivning i forhold til hårfarve, styling og hårprodukter. De er uddannede og efteruddannede indenfor hårmode, så de kan altid fortælle dig, hvad der er hot lige nu og hvad der er not. Overvejer du at gå fra brunette til blondine, så kan de guide dig i, om det er en god idé, eller om du for eksempel er bedst som korthåret chick eller langhåret tøs. De kan måske også farve dine bryn og vipper, nu du har sat dig til rette i frisørstolen – for det er nu engang rart at kunne slå 2 fluer med ét smæk, ikke.

Går ferien over grænsen til Nordtyskland – så få klippet håret i Aabenraa på vej dertil

Nåede du ikke lige forbi din lokale frisør inden feriekufferten blev pakket og I drog sydpå? Så lad ikke dårlige hårdage ødelægge din ferie. Du kan køre forbi en drop-in frisør i Aabenraa på din vej mod den tyske grænse, det passer måske med et stop for at spise frokost, for der er masser af hyggelige caféer i den sønderjyske by. Og så kan du passende få klippet håret i en smart frisure, mens resten af familien tager en spadseretur gennem gågaden. Og så kan ferien fortsætte ad de tyske motorveje, men nu med flot sommerhår.

Tyskland er et dejligt ferieland, tag for eksempel Harzen, som både byder på søer og bjerge, lige til nogle smukke og afstressende vandreture, eller hvorfor ikke få prøvet en af de flotte svævebaner, hvis du ellers tør, imens du er i Aabenraa. Der er noget for hele familien på en ferie i Nordtyskland, så det tegner godt. Og med lækkert nyklippet hår, bliver ferien bare endnu bedre.

Er I en af de familier, som har en konfirmation i kalenderen? Så kræves der lækkert hår til dagen

Hvis foråret eller sommeren byder på en konfirmation i familien eller vennekredsen, så skal hele familien sikkert en tur til frisøren. Og det kan godt gå hen og blive en bekostelig affære. Derfor kigger du sikkert efter en billig frisør Aaabenraa, så der kan spares nogle hundrede kroner, som sikkert sagtens kan bruges mere fornuftigt – for udgifter er der nok af når der er konfirmation i familien. Specielt hvis det ikke blot er som gæst, men det er ens egen datter eller søn, som træder ind i de voksnes rækker. Så skal der både tænkes på invitationer, festtøj, tøj til Blå Mandag, menu, gaver, lokaleleje, bordpynt – ja, listen er alenlang.

Så gør det ikke noget, at frisøren i Aabenraa har nogle gode fornuftige priser på herreklip, dameklip og børneklip. Og er der mere en én lillesøster eller lillebror, der skal have studset lokkerne, så giver nogle frisører mængderabat, og det er jo ikke så tosset. Så se efter en frisør med gode priser her på siden, så er der allerede sparet lidt på udgifterne til den store – og dyre – dag. Mange folk tjekker andre byer igennem for at match priserne for at se om de kan få det billiger, her anbefaler vi at du kan matche dit budget udover Aabenraa, følgende frisør Vejle og frisør Sønderborg.

Vælg en økologisk frisør Aabenraa og pas på jorden samt dig selv

Mange familier er efterhånden meget bevidste om, at det er vigtigt at gøre en forskel for miljøet og ens egen skyld. De køber økologiske madvarer som grøntsager og kød, og vælger også husholdningsprodukter, som hverken er skadelige for miljøet eller er allergifremkaldende. Derfor er mange frisører i Aabenraa også gået den grønne vej, og har valgt at blive certificeret frisører, og det betyder, at alle de produkter, der bruges i salonen, er fri for skadelige kemikalier, som for eksempel ammoniak og parabener.

Og den hårfarve, der bruges i salonen er baseret udelukkende på plantefarver. Så kan du gå til frisøren med god samvittighed overfor både dig selv og miljøet – det er god stil. Og hårfarve baseret på plantefarver er mindst lige så flot og holdbar, som de traditionelle hårfarver, som indeholder kemikalier.

Find en frisør med den rette placering ift. dig

Selvom prisen for en hårfarvning eller klipning selvfølgelig har stor betydning for dit valg af frisør, så betyder beliggenhed mindst lige så meget. De fleste foretrækker, at de skal være nemt at komme frem og tilbage til frisøren, og vælger ofte en frisør Aabenraa, som ligger tæt på enten deres arbejde, hjem eller børnenes skole eller institution. Her på siden får du et hurtigt overblik over frisørens lokation, og du kan også se, om bussen kører lige til døren, om der er gratis parkering i nærheden eller om frisørsalonen ligger i cykelafstand fra lille Oscars børnehave.

For specielt når det gælder børnefrisør, så skal det være nemt og sjovt at komme frem og tilbage – det gør oplevelsen bedre efter en lang dag i børnehaven, hvor man egentlig helst vil hjem og ikke gider, at skulle sidde stille hos en frisør Aabenraa. Også selvom man får lovning på en slikkepind bagefter eller man har fået lov til at se ipad imens. Så er det helt perfekt, hvis frisøren ligger godt i forhold til transport