Vi beklager, men vi kunne desværre ikke finde nogen frisør i dit område.

Udskiftning af din frisør Østerbro? Lad os hjælpe dig med at tage det rigtige valg

Er du i gang med at lede efter en ny frisør. Måske fordi din gamle er lukket, gået på pension eller simpelthen fordi du trænger til forandring. Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden kan du finde informationer om frisør Østerbro, eller frisør Sjælland, som for eksempel telefonnummer, åbningstider, adresser og meget mere. Du kan endda læse tidligere kunders anmeldelser og se hvad de synes om besøget hos frisøren.

Det kan være, at anmeldelserne viser, at frisøren er specielt dygtig til kort hår frisurer eller farvning, eller at frisøren både laver herreklip og studser skægstubbene. På det grundlag kan du beslutte om det er den rigtige frisør for dig, og så er det bare om at ringe til frisøren og booke en tid til dameklip, eller nemmere endnu, at gå til online tidsbestilling og booke præcis den tid, som passer bedst ind i dine planer.

Det bliver ikke nemmere. Det kunne være, at du faldt for New Hair Shop, Nordre Frihavnsgade 30 på Østerbro. Her kan du både få klippet dit hår i en smart frisure, få farvet bryn og vipper og salonens dygtige personale kan også tilbyde permanent makeup, for eksempel bryn. På den måde, kan du få klaret flere ting samtidig. Det er da nemt.

Går turen til København i sommerferien? Så benyt dig af en Københavnsk frisør

Skulle du være så heldig at sommerferien skal holdes i dejlige København denne sommer, må du ikke misse et besøg på hyggelig Østerbro. Og så kan du passende booke en tid hos en frisør Østerbro eller finde en drop-in frisør i bydelen. Så får du et velfortjent break i de lange traveture som en storbyferie byder på. Og hvis solen har gjort sit indtog i dejlige Danmark, så kan du bagefter slå dig ned på en nærliggende cafe, og flashe lokkerne mens du indtager en kold øl. Det er ferie når det er bedst. Og når du alligevel er i København, så må du ikke gå glip af en havnerundfart, en spadseretur gennem Nyhavn eller lidt shopping på Strøget. Det skal der være tid til når det er ferietid.

Er du hoppet på den grønne bølge? Så kan du også få farvet håret grønt

Og her mener vi selvfølgelig ikke farven grøn. Men med grønne, miljørigtige produkter uden sundhedsskadelige ingredienser som for eksempel parabener og ammoniak. Så skåner du både dig selv og miljøet – og det er god stil, og også god hårstil, for en hårfarvning med farve baseret på plantefarver er mindst lige så smuk og holdbar, som en hårfarve fyldt med kemikalier. Du finder flere økologiske frisører på Østerbro, eller du kan også vælge en frisør Christianshavn eller køre en kort tur til Lyngby og finde en frisør Lyngby Storcenter.

Så kan du passende tage en tur i Dyrehaven eller på Bakken bagefter. Eller hvorfor ikke gamble lidt sparepenge på Klampenborg Galopbane. Det er god underholdning for hele familien. Du finder blandt andet en økologisk frisør Zenz på Lyngby Hovedgade eller Frisør Glow i Århusgade på Østerbro. Find deres kontaktdetaljer her på siden, og læg et grønt frisørbesøg ind i dine ferieplaner.

Vælg den rigtige klipning og frisure til det store arrangement

Det er højsæson for konfirmationer og bryllupper, og som gæst til sådan en stor fest, skal håret sidde perfekt. Der er rift om tiderne hos frisørerne, så hvorfor ikke allerede i dag gå ind og booke en tid til dameklip eller hårfarvning. Det ville da være ærgerligt, hvis der ingen ledige tider er tilbage til dig. Hvis du ikke kan finde nogen frisør med åbningstider hvor du føler dig tryg, kan du også lede efter frisør Frederiksberg og afsøge dine muligheder der. Du kan selvfølgelig altid finde en anden frisør, men tit har man en favorit frisør, som man vender tilbage til igen og igen, år efter år. På den anden side, så fryder forandring, og det er måske på tide, at du prøver at få klippet håret hos en anden frisør.

Du kan bare starte med at finde en frisør som tiltaler dig her på siden, tage kontakt og en snak med frisøren, og måske er det alt der kræves for at du er overbevist om, at det er tid til forandring. De fleste frisører er meget indstillede på at yde god og professionel rådgivning, også til nye kunder, og sammen kan I finde frem til netop den frisure eller hårfarve, som vil klæde dig helt perfekt.

For hvis der er noget som kan gøre en kvinde glad, er det når håret har fået en kærlig behandling og man går ud af salonen som født på ny. Er det den følelse du går derfra med, så har du fået fuld valuta for pengene. Du kan hos de fleste frisører også få lagt en flot fest makeup, så om du er gæst eller festens midtpunkt, så kan frisøren sørge for, at du ser godt ud hele aftenen.

Budget kan betyde meget, så find en billig frisør Østerbro

Må du træde i pedalerne, for at nå frem til frisøren, eller sætter du dig blot bag rettet eller stiger ombord på toget, så er beliggenhed afgørende for dit valg af frisør. Det er rart ikke at skulle bruge alt for meget tid på transporten til og fra frisøren, og specielt hvis det er ungerne som skal klippes. Så er det dejlig nemt, hvis frisøren ligger i gå eller cykelafstand fra for eksempel skole eller børnehave.

Eller hvis du tager bilen til frisøren, er det dejligt, at der er parkeringspladser tæt på, og måske endda gratis parkering. Den information finder du her på siden, hvor den enkelte frisør beskriver deres beliggenhed og fx parkeringsforhold. Du kan også se, om der er et busstoppested i nærheden af salonen. For hvem gider at gå i regnvejr til stationen eller til bussen når lokkerne lige har fået den helt store overhaling med flotte krøller og en flot hårfarve? Derfor er beliggenhed og transporten vigtigt når man søger den rigtige frisør.