Vi beklager, men vi kunne desværre ikke finde nogen frisør i dit område.

Find den rigtige herrefrisør eller damefrisør

Her på siden finder du al den information, som du har brug for, når du skal finde en ny frisør Næstved – måske fordi din gamle er lukket, flyttet eller gået på pension, eller fordi du bare trænger til lidt forandring, for forandring fryder, som man siger, og hvis der er noget man uden det helt store budget kan forandre, så er det ens hår og frisure. Der skal så lidt til før man føler sig som et nyt og bedre menneske – en smart korthår frisure eller en ny hårfarve, og man kan gå fra frisøren med løftet hoved og frisk mod på livet. Det giver et kæmpe boost til selvtilliden, hvis håret sidder perfekt og farven er ny og opfrisket.

Her på siden finder du alle Næstved frisør, deres priser og åbningstider og selvfølgelig også adresser og andre informationer, som kan være med til at hjælpe dig med at træffe den helt rigtige beslutning og valg af frisør. Så mangler du bare at bestille en tid, og det gør du enten ved at ringe til frisøren – hvilket måske er en god idé, hvis du har spørgsmål inden din frisørtid, eller hvis du vil have gode råd til frisure eller hårfarve – eller du går via få klik videre til online tidsbestilling, og får et godt overblik over de ledige tider hos den frisør, du har valgt. Og så kan du snart have en tid i kalenderen til en dameklip, herreklip eller måske klip af pandehår på dine børn.

Beliggenheden er vigtig når det gælder valg af frisør – eller ser du mere på prisen for en klip?

Der er forskellige faktorer, som spiller ind, når det gælder valg af frisør. Nogle ser beliggenheden af frisørsalonen som den vigtigste og afgørende faktor, når der skal vælges en frisør, mens andre vægter prisen højere. Er du en fattig studerende, som skal overveje brugen af hver en krone, så cykler du sikkert gerne lidt længere for at komme til en billig frisør eller en frisør, som tilbyder studierabat – nogle frisørsalonen giver helt op til 15 eller 20 % rabat til studerende, og det er da værd at cykle lidt længere efter. Er du til gengæld en travl børnefamilie med en hektisk hverdag, så vægter du sikkert beliggenheden af frisøren højere.

Du ser sikkert efter en god billig børnefrisør, som ligger i cykelafstand fra enten dit job, hjemmet eller børnenes skole, vuggestue eller børnehave. Det er dejlig nemt at kunne tage cyklerne og køre til frisøren med børnene, og så er 2 eller 3 gange børneklip hurtigt overstået. Vælger du at tage bilen, så vil du sikkert gerne finde en god frisør, som har gratis parkering tæt på frisørsalonen, og vælger du derimod at tage bussen eller toget til frisøren, så er det vigtigt, at der ligger en station eller et busstoppested tæt på frisørens salon. På den måde bliver det nemmere, at tage ungerne med til frisøren. Er det så oveni købet en god børnefrisør, som hurtigt får skabt en god kemi med ungerne, er valget det helt rigtige. Hvis du ikke finder en frisør Næstved med den rigtige kemi, kan du prøve at lede efter frisør København eller frisør Lyngby hvor udvalget er større.

For det kræver nogle gange sin mand at få et lille barn til at sidde stille som en mus, mens håret klippes i en fræk drengefrisure eller datterens lange lokker flettes i en flot fransk fletning. Så er det rigtig godt, hvis frisøren kan tale barnet igennem den halve time det tager. Måske vises der en tegnefilm mens der klippes, eller der bydes på et bolsje eller et glas koldt saftevand imens. Og det fleste frisører giver børnene en lille pose vingummier eller en sjov slikkepind, som belønning for at have været så dygtig. Så hvis dit barn er lidt modvillig ved at skulle med til frisøren, så kan du jo lokke lidt med hvad der skal ske af gode sager hos den søde frisør Næstved.

Er du på vej på sommerferie eller weekend – men har du ikke haft tid til at komme til frisøren?

Nåede du ikke lige forbi frisøren inden sommerferien og er du, din mand og jeres børn rejst på sommerferie på Sjælland, med hår der virkelig trænger til en klipning, farvning eller en hårkur? Så fortvivl ikke eller gå i panik. Der findes en masse dygtige frisører på Sjælland. Måske holder i sommerferie i nærheden af Næstved (hvis I er en børnefamilie skal I med garanti til Bon Bonland og have en sjov dag), så kunne I jo passende starte dagen hos en af de mange dygtige frisører i Næstved eller omegn.

Der er mange frisører at vælge i mellem og det er bare om at se her på siden og finde frem til den der umiddelbart lyder mest indbydende og så kontakte dem – enten online eller via telefon, for at høre om de har tid til at klippe hele familien. Så kan I fortsætte ferien i Næstved og på hele Sjælland. Der skal også være noget for mor og far, så derfor anbefales det, at I kører forbi Gavnø Slot, hvor I kan køle ganerne med godt hjemmebrygget øl fra bryggeriet der. Og der er en masse at se på for børnene på Gavnø Slot, så det vil være en perfekt måde, at bruge en dag på. Og Næstved ligger ikke så langt fra København, så ferien kan nemt kombineres med en tur til Danmarks hovedstad, hvor der bestemt ikke mangler underholdning. Tag en tur med havnebussen og sejl forbi Operahuset og Den Lille Havfrue, igennem det charmerende Christianshavn med alle de store og små husbåde, og slut turen af med en lækker frokost og en gåtur med en gammeldaws isvaffel i det hyggelige Nyhavn, og hertil måske få en perfekt klipning ved en frisør Amager.

Er fødderne endnu ikke blevet alt for trætte, så gå en tur på Strøget og gør nogle gode kup – det kan være, at sommergarderoben trænger til at blive fornyet eller at der bare er nogle penge, som brænder i lommen for at blive brugt. Der vil uden tvivl være noget for enhver smag på en tur til København. I kan også vælge at lægge jeres frisørbesøg i storbyen, for her er der bestemt ikke mangel på dygtige og professionelle frisører. De mange veluddannede og hippe frisører i København, holder sig hele tiden helt opdateret på, hvad der rører sig i frisørbranchen og mange ture til London, Paris og Milano, har givet god inspiration og lærdom til hele tiden at kunne tilbyde det bedste indenfor faget. Og det er hvad enten det gælder korthår frisurer eller hårfarve.

Du vil uden tvivl også altid kunne gå ind i en hvilken som helst frisørsalon, og købe shampoo eller balsam eller et andet hår- eller stylingprodukt, som du måske er løbet tør for. Så kan du få en kyndig vejledning i, hvilket produkt, der passer bedst til netop dit hår, og også en vejledning i brugen af det. Og på den måde kan du lade den dejlige følelse af luksus og forkælelse fortsætte når du igen er tilbage i dit hjem i Jylland, og har sat de nye produkter op på hylden i brusenichen.

Miljøbevidst frisør findes mange steder i Danmark, også Næstved

Hvis du er bevidst om hvad du fylder i kurven i dit supermarked, så er du helt sikkert også bevidst om, hvad du bruger af produkter på din krop og i dit hår. Og når det gælder valg af frisør Næstved, så leder du måske derfor efter en grøn og økologisk frisør. Heldigvis vælger mange frisører at lade sig certificere til økologisk frisør, og det betyder, at der udelukkende må bruges produkter uden skadelige stoffer såsom parabener og ammoniak i frisørsalonen. Og det samme gælder for hårfarve.

Vælger du at få dit hår farvet hos en økologisk frisør, så kan du være helt tryg, for hårfarven vil være baseret på plantefarver og indeholder derfor ikke nogle kemiske stoffer, som kan være skadelige for dig og vores dyrebare miljø. Og det vil også være en god idé at tage dine børn med til en økologisk frisør Næstved, for du vil jo helst ikke udsætte dem for sundhedsskadelige stoffer, så risikoen for, at de udvikler allergier, forværres. Så gør en god gerning for dig selv og dine børn, og ikke mindst miljøet, og gå ind på siden her og søg efter en økologisk frisør. Hvorfor ikke booke tid til din næste klipning hos Madam Grøn, Hjultorv 10 i Næstved.

Her kan du være sikker på at få en 100 procent grøn og økologisk behandling af dit hår, for her har ejeren modtaget et Grøn Salon diplom. Diplomet betyder, at salonen ikke gør brug af en lang række af de skadelige stoffer, der findes i frisørfaget. Med diplomet sikrer salonen, at såvel kunder som medarbejdere kan undgå den farlige kemi når håret skal ordnes. Så der er ingen grund til at vente – book din tid online lige nu.