Vi beklager, men vi kunne desværre ikke finde nogen frisør i dit område med den service du har valgt.

Skal du finde en billig frisør Lyngby?

Her på siden får du det fulde overblik over frisører i Lyngby, og kan samtidig finde både telefonnummer, adresse, åbningstider og priser. Så kan du hurtigt og nemt lave nogle sammenligninger på for eksempel pris eller beliggenhed, og finde lige netop den frisør, som passer til dit behov. Du kan også læse anmeldelser fra tidligere kunder, og høre hvad deres oplevelse af besøget hos frisøren Lyngby var. Så brug et par minutter på at søge og sammenligne, og herefter kan du let og hurtigt booke en tid til for eksempel klip af kort hår eller hårfarve – det hele sker online.

Er det hele familien, som skal finde en Lyngby frisør? Intet problem, for her finder du alle frisører i Lyngby

Trænger din mand til en herreklip eller dine børn til børneklip, og tænker du, at du samtidig kan få styr på dine krøller – måske skal der en gang lyse striber til, for at blive sommerklar. Så er du havnet det helt rigtige sted. Du kan hurtigt og nemt få et overblik over den nærmeste frisør Lyngby, eller måske søge i nærområde, for eksempel frisør Charlottenlund eller frisør Klampenborg. I Lyngby er der flere frisørsaloner på Lyngby Hovedgade, og så kan turen passende gå til Lyngby Storcenter bagefter. Hvis vejret tillader det, kan du måske nå en gåtur i Dyrehaven eller hvis børnene lokker, så er der ikke langt til forlystelserne på Bakken. Og byder den danske sommer på regn og rusk, så tab ikke modet – i Kinopalæet i Lyngby kan du finde en film, som hele familien vil synes om – og så er dit flotte nye hår i sikkerhed for regn og blæst i den danske sommer.

Økologi skal der til – det fortjener du og dit hår

Der er mange Lyngby frisør, som har valgt udelukkende at bruge økologiske produkter. Du finder for eksempel Zenz Organic Hairdressing på Lyngby Hovedgade. Her vil du udelukkende blive forkælet med miljøvenlige, økologiske hårprodukter, fx hårfarve baseret på plantefarver. Så kan du med god samvittighed gå til frisøren. At være økologisk frisør, betyder at man har fravalgt behandling med hårprodukter, som indeholder fx parabener og anden kemi. Så lider du af allergier, kan du trygt læne dig tilbage og nyde en hårvask og efterfølgende klipning hos en økologisk frisør. Det er også en mulighed at søge efter en frisør Slagelse eller frisør Østerbro, for at finde et større udvalg.

Det er tid for konfirmationer, bryllupper og andre af forårets og sommerens fester

Er der en kommende konfirmand i familien? Så er du sikkert allerede i fuld gang med alle forberedelserne. Der er nok at tænke på: bordkort, indbydelser, gaver, tøj, konfirmationskjole og meget mere. Og så skal hele familien selvfølgelig også en tur til frisøren. Det gælder om at finde den helt rigtige frisør, som både kan klare børneklip, herreklip, hårfarvning og måske farvning af bryn og vipper. Når det er gjort, kan hele familien stille op og sige ”smil” til fotografen.

Det er også højsæson for bryllupper. Og bruden har helt sikkert et klart billede af, hvilken hårstyling eller håropsætning hun drømmer om på den store dag. Mange frisørsaloner tilbyder en prøveopsætning af håret, så håret sidder helt perfekt på den store dag. De professionelle og veluddannede frisører tilbyder rådgivning og sparring, og kan give gode råd til, hvilken frisure, der passer bruden bedst. Så er der ingen hindring for at få den perfekte dag – for hvem ønsker en dårlig hårdag på din bryllupsdag?

Går turen sydpå på bilferie til det varme vejr i Spanien eller med fly med Norwegian eller SAS til den gode mad og vin i Frankrig, så er det altid skønt at starte ferien med flot nyklippet hår – så lad ikke en dårlig hårdag ødelægge din ferie – skynd dig at få booket en tid her på siden til sommerklipningen.

Sommertid er tid til ny inspiration til frisure og lyse striber

Går du allerede og glæder dig til det bliver sommer og ferietid? Så er du sikkert også allerede i gang med at opgradere garderoben med nyt og lækkert sommertøj i den seneste mode. Og håret skal også have en tur. Skal du holde sommerferie i Lyngby eller i området omkring Lyngby? Så slå et smut forbi en af de mange billig frisør Lyngby. Lyngby ligger en kort togtur fra København, som også byder på masser af sightseeing og gode muligheder for at hælde på minde-kontoen. Tag en kanalrundfart og lad håret blæse i den friske vind i Københavns kanaler, og find en frisør København. Lej en go-boat og stå af på Refshaleøen og få en lækker frokost i solskinnet, inden turen går videre forbi Operahuset og Islands Brygge. Og med nyklippet hår og styr på selvtilliden, bliver ferien bare lidt bedre.

Du finder det hele til et besøg hos frisøren her på siden – nemmere bliver det ikke

Skal dit barn til frisøren for første gang, og har du brug for at finde en god frisør til børneklip? Her på siden finder du anmeldelser og telefonnummer til den nærmeste frisør som tilbyder børneklip. Du har mulighed for at læse hvad andre kunder synes om besøget hos den enkelte frisør, hvad er prisen for en børneklip eller en dameklip, hvad er frisørsalonens adresse og er det gode transportforhold til frisøren. Alle de oplysninger, som du har brug for, for let og hurtigt at kunne forberede dit eller dit barns næste besøg hos frisøren. Og hvis oplevelsen er god, er der en god chance for, at du booker en tid hos den samme frisør igen – for når det kommer til valg af frisør, er kemi og den gode oplevelser altafgørende.

En frisør skal være kvalitetsbevidst, skal kunne rådgive og ikke mindst få dig til at føle dig godt tilpas og velkommen. Når du går ud af døren igen, skal du helst have lyst til at komme tilbage og du skal føle, at du har fået en professionel og kyndig behandling af en veluddannet frisør. Måske har du en pose med lækre hårprodukter i hånden, så du kan tage den gode stemning med hjem til næste morgens hårvask og hårstyling.

Frisørerne på denne side er alle uddannede indenfor frisørfaget og flere af dem har mange års erfaring og løbende efteruddannelse. De holder sig up-to-date med den nyeste trend og hårmode, så de konstant kan rådgive dig på den bedst mulige måde. Klæder kort hår dig eller er du den fødte brunette eller blondine?

De får dig til at føle dig tryg og giver dig måske det sidste kærlige skub, til at få en ny stil. Flere af frisørerne tilbyder også andre services som for eksempel farvning af vipper og bryn, hårextensions eller akrylnegle. Og hvad er mere praktisk og tidsbesparende end at kunne slå flere fluer med ét smæk. Så gå ind på frisørsalonens hjemmeside og lav en online booking til dit næste frisørbesøg. Du finder helt sikkert en frisør som matcher dit behov og som du føler, at du har den helt rigtige kemi med.

Sammenlign frisør priser og få tjek på prisen hos din lokale frisør

Som så meget andet er prisen for en dameklip eller herreklip også af betydning, når der skal træffes et valg af frisør. Her på siden kan du hurtigt lave en prissammenligning ud fra de forskellige ydelser, som du er på udkig efter – for eksempel hvad koster en hårfarve kort hår, hvad er prisen for en børneklip, hvad koster en permanent og så videre. På den måde, kan du tage prisen med i betragtning når du skal træffe et valg af frisør. Måske spiller beliggenhed eller åbningstider en større rolle, og her kan du på samme måde som med priser, lave en sammenligning og se hvad der passer dig bedst.

Flere frisører har aftenåbent nogle dage om ugen – det passer måske perfekt med dine arbejdstider, at du kan gå til frisøren kl. 20 om aftenen. Så gå ind og se, om der er en frisør med aftenåben i dit nærområde. Det kan også være at du leder efter en frisør, som har søndagsåbent. Det kan du også finde oplysninger om på denne side. Fandt du ikke lige den rigtige frisør i dit nærområde, så fortvivl ikke. Du kan også søge på frisør i andre nærliggende byer.

Hvis du bor i Lyngby og leder efter en billig frisør Lyngby, men ikke lige fandt den helt rigtige frisør, så kan du fx prøve at søge efter en frisør Bagsværd, frisør Buddinge eller frisør Klampenborg. På den måde bliver udvalget større. Måske falder du for Tutti Belli på Bloksbjerget i Klampenborg pga. beliggenheden tæt på Dyrehaven, eller for Casa House på Buddingevej, fordi den ligger dejligt tæt på S-togs stationen. Du vil uden tvivl finde den helt perfekte frisør til din næste dameklip eller krøller.