Vi beklager, men vi kunne desværre ikke finde nogen frisør i dit område.

Find din næste frisør Holbæk uden de store anstrengelser

Nu kan du uden de helt store anstrengelser finde lige netop den frisør som passer dine ønsker og behov hvad angår frisure, hårfarve og produkter til hårstyling. Vi har samlet alle frisør Holbæk, så du nemt og hurtigt, får et overblik over, hvad de forskellige frisører tilbyder af services, deres priser og åbningstider. Du får også link til frisørens hjemmeside, hvor du kan læse om personalet og om de hårstyling produkter, der bruges på frisørsalonen. Du kan endda læse tidligere kunders anmeldelser af deres oplevelser hos frisøren.

Når du har fundet den rette frisør Holdbæk, så er det bare om at gå til online tidsbestilling og booke en tid til hårfarvning, dameklip eller farvning af vipper og bryn. Du kan også vælge at ringe til frisøren og booke en tid og samtidig få en snak om hårfarve, hårmode eller børneklip. Det er op til dig, hvad du synes er den letteste måde at booke en frisørtid på.

Skal du have en håropsætning eller hårfarvning?

Der er mange forberedelser, der skal være helt styr på, når det gælder de store familiefester som bryllupper, konfirmationer og barnedåb – og dem er det højsæson for lige nu. Der skal både være styr på festtøjet, borddækning, gaver, festmenu, invitationer og ikke mindst frisuren. Derfor er det vigtigt at få bestilt en tid til klipning inden din frisør  Holbæk ikke har flere ledige frisørtider tilbage i kalenderen.

Du kan selvfølgelig altid vælge en anden frisør end den du plejer at gå til, så kan du her på siden finde mange forskellige frisør Sjælland, men de fleste kommer tilbage til den samme frisør igen og igen, og tager sikkert også deres børn med til en børneklip. Derfor er det godt at være i god tid, med at få bestilt tid hos frisøren. Og specielt her om foråret og om sommeren, er der travlhed i frisørsalonerne rundt om i Danmark. Der skal farves hår og laves håropsætninger og måske skal der lægges en flot make-up på den kommende brud. Så få din aftale med frisøren i kalenderen allerede i dag. Gør det via online booking eller per telefon.

Går du ind for økologiske og grønne produkter – også når det gælder dit hår?

Det er meget oppe i tiden at være miljøbevidst og derfor vælger mange frisører i dag at gå den grønne vej og vælger at blive certificeret milijøvenlig frisør Holbæk. Det betyder blandt andet, at de hårprodukter, som shampoo og balsam, der bruges i salonen, ikke indeholder stoffer, som er skadelige for din sundhed og miljøet. Der er for eksempel hverken parabener eller ammoniak i fx hårfarven, som i stedet er baseret på plantefarver. Så nu kan du med god og ren samvittighed – både overfor dig selv og for miljøet – gå til frisøren og få farvet dit hår i en flot ny sommerfarve. Det er god stil.

Hvis du ønsker et større udvalg af miljøvenlige frisører så kan du også kigge på frisør København, på baggrund af udvalget er blot er større.

Tag en faglig snak med din frisør om hårfarve, håropsætning eller frisure kort hår.

De veluddannede frisører med mange års erfaren og kurser, deler gerne ud af deres erfaringer og hjælper dig med at træffe den helt rigtige beslutning om valg af hårfarve og frisure. De kan guide dig med hensyn til om det klæder dig med kort hår, om lokkerne skal have permanente krøller eller om du skal gå fra blondine til brunette eller omvendt. Så spørg løs og din frisør står klar til at hjælpe dig videre i din beslutning. Mange frisører vælger at uddanne sig indenfor for eksempel makeup og tager en uddannelse som makeup artist.

På den måde kan de yde en fuldstændig service til for eksempel et bryllup, hvor de både kan lave en flot opsat hår frisure og lægge en holdbar brude makeup. Og de klarer også at stå for farvning af vipper eller farvning af bryn – eller begge dele, hvis det er det du vælger. På den måde kan du slå flere fluer med ét smæk, og det er jo altid rart at spare tid. Du kan også forvente at blive forkælet hos din frisør Holbæk. Mange tilbyder massagestol under hårvask og de fleste giver tilbuddet om en dejlig kop varm kaffe eller thé, og måske følger der et stykke dejlig chokolade eller en sprød småkage med. Så er det bare om at læne sig tilbage og nyde den gode behandling, mens du arbejder dig igennem stakken af ugeblade med den seneste sladder fra de kendtes verden.

Holbæk er Danmark når det er dejligst

Bor du ikke i Holbæk, er byen et besøg værd. Kom til Holbæk og oplev den hyggelige stemning af fortiden eller tag på sejlads på isefjorden og få vind i håret. Og apropos hår, så ligger der mange dygtige og billige frisører i Holbæk. Prøv for eksempel Frisørgårde, Ahlgade 47e, som er dygtige til deres fag og sætter sig 100 % ind i kundens ønsker. Mange af deres kunder i frisørsalonen vender tilbage år efter år grundet det høje niveau af faglighed, som der er i salonen. Om det er klipning eller farvning, hårstyling eller håropsætning, så kan du være sikker på, at du på denne frisørsalon i Holbæk eller frisør Køge altid vil modtage den mest professionelle behandling. Og priser og åbningstider er fornuftige, så mon ikke også du vil falde for denne frisør. Prøv den til din næste dameklip eller krøller. Du vil ikke fortryde det og hvem ved, måske er du salonens nye stamkunde.

Passer frisørens beliggenhed ind i din hverdag? Tjek frisør adresser her

Det er vigtigt, at frisørens beliggenhed ligger i nærheden af enten dit arbejde, dine børns skole eller institution eller dit hjem. Det gør det bare meget lettere, at komme til og fra frisøren i Holbæk, og specielt hvis du har børnene med. Det må også meget gerne være let at komme til at parkere, eller der skal være gåafstand fra et busstoppested. Måske er du så heldig, at finde en lokal billig frisør, som ligger i cykelafstand fra dit hjem – så kan du lade sommerhåret blæse i vinden når du cykler hjem med en ny flot frisure. Så se hvor din frisør ligger og du kan starte med at planlægge transporten allerede nu.