Vi beklager, men vi kunne desværre ikke finde nogen frisør i dit område med den service du har valgt.

Find den rigtige frisør Hørsholm indenfor dit budget og dine kriterier

Står du og har brug for en frisør Hørsholm, så er du landet det helt rigtige sted. Her på siden kan du finde frisør Hørsholm telefonnummer, se adresse, få oplysninger om åbningstider og lave en online booking. Du kan også læse tidligere kunder anmeldelser af deres oplevelse af deres besøg hos frisør Hørsholm. Hvis prisen er af afgørende faktor for dit frisørvalg, så kan du sammenligne priser på dameklip, børneklip eller herreklip – så ved du allerede inden dit besøg hos frisøren, hvad regningen kommer til at lyde på.

Er det tid til fornyelse? Så står din professionelle frisør Hørsholm klar med rådgivning og professionel erfaring indenfor frisørfaget. Alle frisørerne har en professionel frisøruddannelse og har løbende deltaget i efteruddannelse. På den måde sikrer de at de hele tiden er helt med på de nye trends indenfor hårmode og hårstyling, nye farver og frisurer fra de store modebyer som London og Paris, og kan på den måde give dig den absolut bedste behandling.

Føl dig selvsikker til årets arrangementer

Er du inviteret til bryllup hos din bedste veninde og skal se godt ud på bryllupsbillederne? Så er det måske en god idé at få fundet den helt rigtige frisør til en festlig håropsætning eller en let sommerklip – måske kombineret med flotte lyse striber. Du kan uden problemer finde en Hørsholm frisør eller vælge en frisør Lyngby, hvis du vil prøve noget nyt. Vælger du en frisør Lyngby, kan du kombinere dit frisørbesøg med en tur i Lyngby Storcenter eller Magasin Lyngby, så du på samme dag kan få styr på festtøjet.

Stor sønnike for at skulle træde ind i de voksnes rækker og er en af de mange danske konfirmander i dette forår, så er det også en del af forberedelserne, at hele familien kommer en tur forbi frisøren. På denne side kan du undersøge priserne for en herreklip, se om der er ledige tider hos den nærmeste frisør eller om der måske er en frisør Hørsholm, som laver hjemmebesøg, for at gøre det endnu lettere, at få overstået den del af forberedelserne. Og her gælder det samme – book en tid til en klipning hos en frisør København eller frisør Lyngby i stedet for en billig frisør Hørsholm eller frisør Amager, og få overstået indkøbet af tøjet til festligheder samtidigt.

Vælg en miljøvenlig frisør

Når det gælder om at vælge den helt perfekte frisør spiller kemi en væsentlig rolle. Du skal føle, at du har fået en professionel og kyndig rådgivning, at jobbet er udført til UG og at du har lyst til at komme igen, næste gang lokkerne trænger til hårfarve eller en dameklip. Du skal føle, at du er på bølgelængde med din frisør, så I måske kan få en hyggesnak om løst og fast, mens din nye frisure tager form – og du får serveret en varm kop kaffe med en stak ugeblade foran dig.

Men når det gælder hårprodukter som shampoo, balsam eller hårvoks, så er de fleste mennesker helst fri for kemi. Derfor er det godt, at flere og flere frisørsaloner vælger at gå ad den miljøvenlige sti og udelukkende bruger hårprodukter uden skadelige tilsætningsstoffer, som for eksempel parabener og ammoniak. For en hårfarve baseret på plantefarver giver et lige så smukt resultat. Så søg her på siden efter en økologisk frisør i dit nærområde. Faktisk ligger der en miljøvenlig frisør Hair Galleri i Hørsholm Midtpunkt, som tilbyder denne type behandling. Og når håret er ordnet og sat, kan du måske få tid til en spadseretur ved Hørsholm Slot, som ligger lige i nærheden. Så er dagen fuldendt.

Måske vil du hellere et smut til en frisør København for at få stylet dit hår hos en trendy frisør i hovedstaden. Det kan være, at du er på ferie med din familie i København, og efter en lang dag med sightseeing og besøg i Tivoli og pandaerne i København Zoo, trænger håret til en opfriskning – så er der et stort udvalg af dygtige og professionelle frisører i København. Bagefter kan du nyde en velfortjent kop kaffe på Cafe Europa alt imens du kigger på Storkespringvandet.

Din familiefrisør – år efter år

Du leder måske efter en god og stabil billig familiefrisør, som I kan få et årelangt forhold til – for det handler ikke kun om frisørhåndværk – det handler også om relationer og god kemi. På denne side kan du lave prissammenligninger, se frisør beliggenhed og læse anmeldelser – er det fx en god børnefrisør med billig børneklip, tilbydes der både herreklip og dameklip, og er det også muligt at få lavet andre skønhedsbehandlinger som for eksempel farvning af bryn og vipper eller en lækker hårkur. Ofte dukker der flere behov op og de fleste vil gerne kunne få klaret det ét og samme sted. Er der gode parkeringsforhold eller kører bussen lige til frisørsalonen? Det kan også være en vigtig faktor for dit valg af frisør. Nogle gange handler det ikke om at finde en billig frisør i fx Klampenborg, men om at finde den frisør, som tiltaler dig allermest – for det er ikke bare hvem som helst, man overlader sit hår og sit image til.

Derfor er det vigtigt, at du kan føle dig tryk og sikker i dit valg af frisør Hørsholm eller frisør Hillerød– og det hjælper denne side dig med. Du kan også finde frisør telefonnummer hvis du har brug for en forudgående snak om styling og hårstil, eller lave en hurtig online booking lige netop den dato, som passer ind i dine planer. Det behøver ikke at være besværligt at træffe det helt rigtige valg af frisør til din næste klip eller hårfarve. Har du ikke lige fået bestilt tid, så tilbyder flere frisører såkaldt drop-in – det vil sige, at du blot kigger forbi når det passer dig, så er der som regel tid til dig. Det er jo ikke alle som er så gode til at planlægge – men derfor kan man jo godt have lækkert hår alligevel.