Vi beklager, men vi kunne desværre ikke finde nogen frisør i dit område.

Få et moderne og klassisk look med permanente krøller

Permanente krøller har altid været på mode – og er det også stadig, og de kommer i mange afskygninger – store bløde krøller, mindre og flere krøller eller krøller er i kortere hår. Krøller er også for mænd, og giver ekstra fylde til dit hår, som måske med alderen er blevet lidt tyndere. Med permanente krøller, kan du skabe et flot og fyldigt look, og et permanentet hår er nemt at sætte, på grund af det naturlige look, som permanente krøller giver. 

Hvordan laves krøllerne?

Der findes 2 forskellige metoder til at få lavet krøller. Du kan vælge at få lavet krøllerne med varmpermanent. Denne metode kaldes også for digital permanent. Dette er også den mest holdbare metode, samtidig med, at varmpermanent giver det mest naturlige look, og folk vil tro, at du er født med de store flotte krøller.

Det er dog en lidt længere proces, da det i alt tager ca. 4 timer, at få lavet varmpermanent. Krøllerne laves med et varmt krøllejern og man skal yderligere sidde et par timer med nogle varme metalrør i håret, som giver de flotte store krøller. En anden metode er koldpermanent, som giver mindre og mere tydelige krøller. Koldpermanent laves med en basisk væske, som håret vædes ind i og efter ca. 2 timer har dit hår fået tydelige krøller. 

Hvilken metode er du til?

Det er lidt smag og behag, hvilken metode du skal vælge, men resultatet af de 2 behandlinger er meget forskelligt, da du med en koldpermanent får krøller, som er mindre og meget tydelige. Desuden vil du kunne få krøller, der går helt ned i hovedbunden med en koldpermanent, hvorimod du ikke kan få krøller der går helt ned i hovedbunden med en varmpermanent.

Du vil opnå et andet resultat med en varmpermanent (digital permanent) – med store og fyldige krøller. Det er vigtigt at nævne, at der desuden ikke er brugt kemikalier til at opnå det flotte resultat med en varmpermanent. Så har du tålmodighed til at bruge 4 timer på at få permanente krøller, så skal du vælge en varmpermanent. Og der er også en væsentlig forskel i prisen på de 2 metoder. Du kan finde frisør København og frisør Vejle som tilbyder begge løsninger, og forskellige pris grupper.

Det er dyrere at få lavet permanente krøller med en varmpermanent, men går du efter det mere naturlige look, er det denne metode du helt klart skal vælge. En permanent af den ene eller den anden slags ligger i omegnen af 800 til 1500 kroner alt efter frisør. 

Hvordan plejer du bedst dine krøller?

Når du har fået lavet permanente krøller, vil du sikkert gerne have, at de holder så længe som muligt. Der er derfor nogle gode råd til at bevare krøllerne, som du bør følge.  Allerførst skal du altid vente et par dage inden du går i bad første gang efter at have været til frisøren og fået lavet krøller. Du kan simpelthen komme til at vaske krøllerne ud, hvis du går i bad og vasker hår allerede den første dag efter at du har fået lavet de flotte krøller. Når du så skal til at vaske håret, er det vigtigt, at du får købt en shampoo, som er beregnet til brug i krøllet hår.

Du må udelukkende bruge denne type shampoo, som har et højt indhold af proteiner. Det er med til at bevare de flotte krøller uanset om de er lavet med koldpermanent eller varmpermanent (digital permanent). Når du synes at dine krøller er ved at forsvinde og du begynder at overveje en ny permanent, så skal du være helt sikker på, at der er gået mindst 2 til 3 måneder siden sidste gang du fik lavet krøller, ellers vil det skal håret og det kan knække og se slidt ud.

Det er alt for hårdt for håret, at få lavet permanente krøller alt for ofte. Så lad der gå lidt tid inden du får lavet nye eller flere krøller. Det vil dit hår takke dig for. Det er også en god idé at klippe håret ind i mellem. Det giver krøllerne nyt liv og får dem til at falde flottere og mere luftigt. Og de vil synes tydeligere i dit hår efter en klipning. Når du har vasket dit hår og vil tørre det, så lad det så vidt muligt lufttørre.

Det er ikke godt at bruge for meget varme på krøllerne, da det kan gøre krøllerne mere utydelige. Det samme gælder for varmen fra solen. Du bør dække dine krøller til med for eksempel en solhat eller et bandane, som vil beskytte krøllerne fra solvarmen. På den måde kan du have glæde af dine flotte krøller i længere tid. Følger du disse simple råd, så kan du være sikker på, at du har glæde af dine krøller i mange måneder. 

Find en damefrisør, som kan give dit hår flotte permanente krøller

Når du har besluttet dig for at det er nu du skal gå fra glat hår til krøltop, så gælder det om at finde den helt rigtige frisør, med den rigtige beliggenhed og de rigtige kompetencer og ikke mindst priser. Der er et stort udvalg af dygtige frisører, som har saloner over hele Danmark, herunder frisør Helsingør, så du vil helt sikkert kunne finde en dygtig frisør eller hårstylist, som kan tilbyde dig det du søger. Det kan være, at du leder efter en herrefrisør eller børnefrisør – her er udvalget også stort, og du kan ud fra forskellige krav til pris, beliggenhed, åbningstider eller noget helt 3., træffe dit valg af frisør.