Lider du af morgenhår? Der er gode råd at hente her

De fleste kender alt for godt til det: Man vågner om morgenen og ser sig i spejlet og håret står lige op i luften eller stritter ud i nakken. Man sukker og tænker at det må der gøres noget ved. Men det er ikke nok med lidt vand i håret eller en sprøjt med lakken, du er nødt til at skulle igennem det helt store morgenritual med hårvask, føntørring og sætning og styling af håret. Du bruger uanet meget tid på at få dit hår til at se præsentabel ud – og hvem gider, at gå ud af døren og på arbejde eller i skole med hår som er utilpas? Nej, vel. Læs videre og få gode råd til, hvordan du slipper af med dit irriterende morgenhår.

Få dig en anden frisure og sig farvel til dit morgenhår

Du har måske kort hår som frisure, og den slags frisure kan meget let give morgenhår efter en god nats søvn. Så kunne din løsning måske være, at blive endnu mere korthåret eller lade håret gro i en længere periode og få længere hår, som heller ikke så let giver morgenhår.

Er du langhåret, kan morgenhåret sikkert reddes med en gang børstning og en spray beregnet til krøller, og har du en page kan du måske sætte en elastik i håret og lave en hestehale i nakken.

Men det er nogle gange ikke altid nok. Nogle gange er morgenhåret så slemt og genstridigt, at det kræver den helt store omgang med hårvask, tørring og styling. Og hvem gider det hver evig eneste morgen, når man i stedet kan sætte vækkeuret til at ringe en halv time senere. 

Brug elastikker, hårspænder eller en smart kasket og dit morgenhår er fortid

Det meste morgenhår kan fjernes med en hårvask, men hvis du ikke gider det, så invester i nogle flotte hårspænder, farverige elastikker eller en smart kasket, og gør det til en del af dig og din stil.

Det er nemt at matche hår tilbehør med dit tøj og dine sko, og det kan se enormt smart ud, med nogle flotte accessories til håret. Og så slipper du for at bruge så meget tid om morgenen på at sætte dit hår og komme dit morgenhår til livs. Du kan også finde det helt rigtige stylingprodukt her Frisør Esbjerg, og så kan det være, at et enkelt sprøjt eller 2, er nok til at fjerne dit irriterende morgenhår.