Vi beklager, men vi kunne desværre ikke finde nogen frisør i dit område.

Krøller – in eller yt?

Du har måske allerede prøvet at få lavet permanente krøller da du var yngre – det var i hvert tilfælde meget populært tilbage i 90’erne og har nu fået en renæssance. Teknikkerne er blevet flere og resultater kommer i mange varianter. Store eller små, i langt hår eller i kort hår, der skal give volumen og fylde i et måske tyndt og pjusket hår. Permanente krøller har gennem årene altid være en del af modebilledet – og det er de stadig. De findes i mange afskygninger, så om du er til mindre og flere eller store fyldige, så vil der altid være en krølle for dig. Og hvis du troede, at de kun er for kvinder, så tager du fejl. Det er også for mænd, og kan give et tyndt hår den ekstra fylde, som får det til at se ud som om du stadig har din flotte hårpragt fra din ungdom. Husk du kan altid får lavet frisør odense.

Krøller eller ej – du vil elske dit hår

Du kan spørge din frisør til råds, hvis du overvejer at få lavet krøller, og hun eller han kan helt sikkert guide dig i retning mod den rigtige beslutning. Og du vil opleve, at du får et helt andet look når du går fra glat hår til krøltop.

Det kan også være at du oplever, at det bliver nemmere at sætte dit hår, fordi krøllerne gør at håret får noget naturligt støtte og hold. Det kan gøre det mindre tidskrævende at sætte dit hår om morgenen, for det kan være, at det eneste der skal til, er en stylingspray beregnet til krøllet hår og at du lige pjusker håret op med hænderne – og så er du klar til at tage på job eller i skole. Det gør jo ikke noget, at du ikke skal bruge alt for lang tid, på at sætte håret om morgenen, og med permanente krøller med et naturligt look, vil du helt klart være hurtigere klar om morgenen til at tage ud af døren og lade dagen begynde.

Husk at være god ved dine krøller – så holder de længere og ser flottere ud

Når du har brugt tid og penge på at få lavet flotte permanente krøller, er det meget vigtigt, at du passer dem rigtigt. Du skal bruge hårprodukter, som er specielt egnet til permanentet hår, som du kan få ved frisør Aabenraa så du får den fylde og den bløde volumen, som du ønsker. Og bruger du de rigtige produkter til krøller, kan du være sikker på, at de også holder meget længere.

Din frisør kan helt sikkert give dig nogle gode råd og anbefalinger til, hvad du bør bruge i dit krøllede. Og husk, at din frisør altid har et godt og varieret udvalg af plejeprodukter til både glat og krøllet hår. Så spørg løs, og så kan du være sikker på, at det er det rigtige produkt, som du får med hjem derfra. Find den frisørsalon, som du synes virker mest erfaren og professionel indenfor denne service og tag en snak med dem om, hvilke muligheder der er for dig for at få flot og bølget hår, om du har langt hår eller glat hår.

Du vil ikke fortryde at få lavet denne behandling af dit hår hos din frisør, for det vil give dig et nyt, flot og naturligt look, og du vil tilmed opleve, at håret bliver lettere at sætte. 

Skal de være varm- eller koldpermanent? Læs om forskellen her

Permanent kan bruges på 2 måder til at lave krøllet hår: varmpermanent, som også kaldes for digitalpermanent – og koldpermanent. Varmpermanent er den mest holdbare metode, og også den der giver det mest naturlige look. Det vil faktisk se ud som om, at du er født med krøllet hår.

Når du vælger at få lavet permanent med denne metode, skal du have lidt tålmodighed, for det tager ca. 4 timer at få lavet.

Den anden metode er koldpermanent, og denne metode giver nogle mindre bølger i håret. Her anvendes en væske, som håret vædes ind i og efter 1-2 timer vil dit hår krølle. Når du skal vælge hvilken metode du er til, skal du overveje hvordan du gerne vil have at resultatet skal se ud. Hvis du vil have det naturlige look, skal du gå efter den lidt mere langsommelige – og dyrere metode, varmpermanent, og hvis du hellere vil have mange og mindre bølger i håret, skal du helt klar vælge koldpermanent, som også er den billigste af de 2 metoder.

Sørg for at spørger til råds hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge

Der er nogle gode råd, som din frisør sikkert vil give dig med på vejen, når du har fået lavet din nye frisure. Du får de gode råd for at du kan passe så godt som muligt på dit hår og for at holdbarheden af krøllerne skal være så lang som muligt. Og selvfølgelig også for, at dit hår kan tage sig så godt ud som muligt – hver dag. Husk altid at vente et par dage med at vaske håret og brug derefter de rigtige plejeprodukter, så håret ikke kommer til at se slidt ud. Du skal heller ikke få lavet samme behandling igen indenfor de næste 2 til 3 måneder, for håret vil ikke kunne tåle det og risikerer at knække. Følger du disse simple anvisninger, vil du opleve, at dit hår bibeholder det flotte og skinnende look, som du helt sikkert vil modtage mange komplimenter for.