Står du og mangler en herrefrisør, så er udvalget stort

Er din sædvanlige yndlingsfrisør stoppet eller gået på pension, så er du sikkert på udkig efter en ny herrefrisør. Udvalget er stort, så det gælder om at finde den helt rigtige frisør, som passer perfekt til dig og dine ønsker til for eksempel beliggenhed, åbningstider og pris. Det kan godt betale sig, at se sig godt omkring, inden man booker en tid til fx en klipning eller hårfarve.

Priserne på en klipning kan variere meget fra frisør til frisør, og der kan være flere hundrede kroner til forskel – specielt når det gælder hårfarve og permanente krøller. Så lav lidt research på nettet inden eller ring til frisøren og spørg om priser og så videre, og først der, kan du tage en beslutning og booke en tid – enten via online booking eller ved at ringe til frisøren.

Find frisør, som ved hvad hårmoden til mænd er

Hårmoden skifter lige så tit som for eksempel tøjmoden, og derfor skal en herrefrisør også følge med i, hvad der er hipt og smart i år. De fleste herrefrisører tager løbende på efteruddannelse indenfor frisørfaget, for at lære om nye tendenser og teknikker indenfor deres branche. Derfor kan du trygt stole på, at du vil få en kompetent og professionel sparring hos din lokale frisør.

Du kan altid spørge dem til råds vedr. toning af håret eller en klipning. De kan give dig gode råd til brug af de rigtige hår- og stylingprodukter, så du kommer hjem med de produkter, som passer bedst til dit hår og ønsker til styling og pleje. 

Få den fulde pakke hos frisøren – klip og trimning af skægget

Din herrefrisør kan selvfølgelig klare en flot klipning, men han eller hun kan også sørge for, at dit skæg står helt skarpt. Så hvorfor ikke bestille en tid til trimning af skægget, når du alligevel skal afsted til frisøren. Det er en behagelig ekstra luksus sådan at blive forkælet og puslet om af frisørens kyndige hænder. Det er lige hvad man trænger til efter en hård og travl dag på jobbet eller bare fordi man trænger til lidt ekstra forkælelse.

Og om du har fuldskæg, overskæg, fipskæg eller et flot cykelstyr, så kan frisøren sørge for, at de lige får den tiltrængte opfriskning. Så sørg for at book en tid til trimning af skægget, samtidig med at du laver en tidsbestilling til en herreklip. Så slår du 2 fluer med ét smæk.

Har du de rigtige produkter til dit hår? Ellers kan du helt sikkert tanke op hos din herrefrisør

Har du fået ny frisure, så kan det være, at nogle af dine stylingprodukter skal skiftes ud til noget andet. Det kan være, at du plejer at bruge voks, men nu passer det måske bedre til frisuren, at bruge en gelé eller en hårmousse. Hos frisøren kan du ikke kun købe produkterne, du kan helt sikkert også få den vejledning som gør, at du kommer hjem med de helt rigtige produkter til dit hår.

På den måde kan du fortsætte den gode stil og sætte håret flot og holdbart med dine nye produkter. Det kan også være, at det er ved at være tid til at få tanket op af shampoo eller hårkur, og her kan frisørsalonen selvfølgelig hjælpe. Spørg din frisør efter gode råd når du skal købe shampoo til hylderne derhjemme. Hun kan helt sikket lede dig på rette vej. 

Vælg den herrefrisør, som ligger tættest på eller som er billigst. Valget er dit

Ser du på frisørens beliggenhed, priserne eller åbningstider, når du skal vælge frisør? Der kan være mange årsager til, hvad der gør at valget falder på en bestemt herrefrisør, her vil vi anbefalde at kigge på frisør Amager og frisør Lyngby. Du leder måske efter en frisør, som ligger tæt på dit arbejde eller dit hjem, eller har du brug for en frisør med ekstra lange åbningstider eller søndagsåbent? Er du fattig studerende, så er det helt sikkert priserne som vægter højest når du skal vælge din nye herrefrisør.

Og der er mange frisørsaloner, som tilbyder studierabat eller som har udvalgte hverdage, hvor en klipning er billigere. Så kan du med fordel booke en tid hos den frisør. Er beliggenheden vigtigere, måske fordi du har meget travlt på jobbet eller er en del af en travl børnefamilie, hvor et frisørbesøg bare er noget der skal overstås, så vægter beliggenheden sikkert højere end prisen, her skal man altid overveje om man ønsker en tæt på, eller en langt fra. Hvis man eksempelvis bor i Holbæk kan det være man søger efter en frisør Holbæk centrum, eller udkanten. Det kan også være frisørens parkeringsforhold eller om der er et busstop eller en togstation i nærheden.

Hvis du kommer på cykel, skal der ikke være alt for langt at køre for dig. Så se dig rigtig godt om inden du går ind og booker en tid til herreklipning online, for der kan være både penge og tid at spare. 

Forkæl dig selv med lidt tid alene – du fortjener det helt sikkert

Har du travlt på jobbet eller er hverdagen med børn og job stressende? Så kan du overveje at booke en tid til klipning hos frisøren. Du kan nyde minimum ½ time med ren afslapning, hovedbundsmassage, dejlig varm kaffe og en stak herremagasiner som for eksempel Euroman og Bilmagasinet. Så benyt tiden hos frisøren til at få slappet af hvilet ørerne og få lidt ekstra forkælelse i hverdagen.

Du fortjener det helt sikkert og pengene er givet godt ud. Så gør dig selv en tjeneste, og gå ind og book en tid til lidt selvforkælelse og alenetid.