Er du klar på forandring? Overlad trygt dit hår til din dygtige frisør

Lige som tøjmoden, skifter hårmoden hele tiden. Kan du ikke selv følge med i, hvad der sker på den front, så kan din frisør helt sikkert give dig en opdatering. Det er derfor, at du skal gå en tur forbi din lokale frisør, hvis du er på udkig efter en ny frisure mænd.

Få en snak med din frisør om hvad dine ønsker til en ny frisure er, og sammen kan I pejle jer ind på, hvad slutresultatet skal være. Er du rigtig modig, kan det være, at du også kaster dig ud i permanente krøller eller nogle lyse striber. Det er nemlig ikke kun for kvinder, at få farvet eller krøllet håret find mere information på Frisør København

Vis eventuelt din frisør nogle billeder af kendte skuespillere eller andre, som har den frisure som den du gerne vil have. Så er det nemmere for frisøren at ramme plet med din nye frisure mænd. Nogle gange skal man have et kærligt skub til at ændre sine vaner og det gælder også for valg af frisure.

Det kan være tæt på grænseoverskridende, at ændre stil, men oftest ender det jo med, at man bliver lykkelig for sin beslutning, for man kan godt se, at brunt hår klæder en bedre end lyst hår. Nogle mænd tror fejlagtigt, at en herrefrisure kun kan blive til med en trimmer, der er indstillet i den rigtige længde.

Men der findes så mange muligheder, når det kommer til at give dig en skarp og moderne herrefrisure. Frisøren kan klare herreklip i alle længder og de dygtige stylister Frisør Odense er ikke bange for at eksperimentere med for eksempel pandehår, krøller eller skinfades. Så tag skridtet og få en ny frisure denne sommer. 

Skal skægget studses? Det kan du finde her frisure mænd

Er du alligevel hos frisøren og har du fuldskæg eller overskæg, hvorfor så ikke læne nakken tilbage og nyde, at frisøren ordner din barbering af skæg eller bakkenbarter. De fleste frisører kan også klare en barbering eller studsning af overskæg eller fuldskæg.

Når du får klippet dit hår i en flot ny frisure mænd, så kan det også være, at du skal få en ny stil i dit skæg. Frisøren har sikkert en god sans for, hvad der passer godt sammen. Så slå til nu og gå weekenden i møde med ny frisure og et matchende skæg, og så kan du slå dine folder på diskotekets dansegulv, og måske imponere hende den lækre fra universitetet.

Det er vigtigt, at du får et skæg, som passer til dig og din livsstil, for noget skæg skal passes og trimmes næsten dagligt, mens andet skæg kan nøjes med en studsning en gang om ugen eller sjældnere. Så overvej hvad der passer til dig og din livsstil og ikke mindst hvad du synes godt om, når du ser dig selv i spejlet. For et skæg er en stor del af din personlighed og derfor skal det passe helt perfekt til dig og dit ansigt. 

De mange nye udtryk indenfor hårmoden – hvad betyder de?

Du har måske hørt om en skinfade. Det er en af sommerens mest cool frisure mænd. Men hvad er en skin fade klipning så? Lad os bare kalde det en bad ass korthår frisure til mænd, som startede sin popularitet i militæret og mest bland afroamerikanere.

Man klipper håret så kort i siderne og i nakken, at man kan se huden igennem det. Jo højere op mod toppen af hovedet, man kommer, jo længere skal håret være. På den måde kan man fornemme at farven fader.

Du sætter en skin fade meget let og enkelt. For det er kun toppen der skal sættes og styles. Det kommer lidt an på længden, hvordan du skal sætte det, og du kan vælge at lade det stritte eller lægge det ned i sidder med en såkaldt mud voks, som har et fast hold på håret men uden at skinne. 

Har du mod på at få langt hår? Så skal du være en smule tålmodig

Hvis du har besluttet dig for at få langt hår, så skal du lade det gro til omkring skulderen eller længere – det er rigtig fedt og super hipt lige for tiden. Frisør Fyn For rigtige mænd har jo langt hår! Men hvor lang tid tager det så at få langt hår? Hvis du kan nøjes med at blive klippet ca. hver 8. uge, kan du regne med at håret langt om godt og vel 2 år.

Du kan fremme hårvæksten ved at spise en masse B-vitaminer for eksempel i form af ølgær-tabletter – så vil håret vokse hurtige og du vil hurtigere få dine lange lokker. Ikke nok med at du skal være tålmodig med at lade håret vokse ud til en længere frisure, du skal også være forberedt på, at en langhår frisure mænd kræver lidt mere pleje end en helt kort herreklip. Du skal vaske det lange hår oftere og sørge for at børste det godt igennem mindst en gang hver dag.

Du skal også bruge en shampoo, som er beregnet til langt hår og gerne give det en hårkur en gang om måneden eller oftere. Til gengæld kan du spare både tid og penge på klipning, da det lange hår kun kræver en studsning af spidserne ca. hver 2 eller 3 måned, for at det kan se sundt og skinnende ud.