Vi beklager, men vi kunne desværre ikke finde nogen frisør i dit område med den service du har valgt.

Find dit eget personlige udtryk med en frisør i Herning

Her på siden finder du al den information du behøver, for at kunne træffe en beslutning om, hvilken frisør Herning, som skal stå for din næste kort hår klipning, hårfarvning eller give dit barn en børneklip. Vi har samlet alle de informationer du har brug for: Adresser, anbefalinger, priser, adresser, web adresser og meget mere. Du kan søge efter en billig frisør Herning, som skal give dig en lækker hårfarve, permanente krøller eller måske skal du have farvet bryn og vipper. Du kan læse anmeldelser fra tidligere kunder, og finde ud af om bussen kører lige til døren, om der er parkering eller om det er lettere og hurtigere, at springe på cyklen og lade lokkerne blæse i sommervinden på vej til din frisør. For når det gælder valg af den helt rigtige frisør, spiller beliggenhed helt sikkert en central rolle i din beslutning.

Ringer du til din frisør eller er du mere til online tidsbestilling? Valget er dit

De fleste frisører har på deres hjemmeside et link til hurtig og nem online booking, hvor du let vælger behandler (hvilken frisør er din yndlingsfrisør?), type af behandling og dato og tidspunkt. Så trykker du bare send og aftalen kan komme i din kalender og du kan begynde at glæde dig til at gå sommeren i møde med en helt ny hårstyling eller hårfarve. Du vil som oftest få en reminder om din aftale hos frisøren på sms eller mail, om du foretrækker det ene eller det andet er dit valg. Så glemmer du ikke din frisørtid – det er god service.

Veluddannede frisører med mange års erfaring og kurser, så de er helt up-to-date

Du kan være sikker på, at din frisør har en lang uddannelse indenfor faget, for som regel hænger diplomet fint indrammet i salonen, som vidnesbyrd om, at frisøren har overstået den lange uddannelse indenfor hårfarvning, klip, styling, håropsætning og hvad kunderne i en frisørsalon ellers forventer. Dine frisører er altid klar på en faglig snak om styling – skal stilen skiftes ud, trænger du til en ny hårfarve eller er det sønnike, som gerne vil have ny frisure? Din frisør Herning eller frisør Viborg står klar med kyndig og professionel vejledning om hårstyles og brugen af de rigtige hårprodukter. Og når det kommer til hårprodukter, så har salonen som regel et stort udvalg af shampoo til tørt hår, spaltede spidser eller til at bevare den flotte hårfarve, du lige har fået lavet, i så lang tid som muligt. Frisørerne deler glædeligt ud af gode råd og tip og idéer, så du kan gå hjem og fortsætte den gode hårstil.

Bryllup eller barnedåb? Ens udseende betyder meget til højtidelige dage

Lige nu bugner butikkerne og reklamer over med gode råd, inspiration og tilbud til forårets mange konfirmander og sommerens bryllupper. Der er ikke grænser for, hvad der skal være styr på til den store dag – tøj, invitationer, festlokaler, menu, musik – og ikke mindst skal der styr på håret. For hvem gider at have morgenhår på den store dag. Og det er ikke bare konfirmanden, som skal have en smart kort hår frisure, det er også resten af familien, som skal have sat håret til festlighederne. Så det er nu, at du skal få styr på frisøraftalen, og få booket tiderne i kalenderen – du gør det let og hurtigt på de fleste frisørers hjemmeside. Du kan også vælge at ringe til din frisør, eller afsøge andre byer og måske finde en frisør Holstebro, og booke en tid til for eksempel en herreklip eller børneklip.

Herning er kendt for tekstiler og store arrangementer – bliv klar til aftenens koncert

Herning er kendt for sit blomstrende erhvervsliv og store events, blandt andet de store koncerter i Jyske Bank Boksen, hvor danske såvel som store internationale navne har stået på scenen, og som også har været brugt til de store tv shows i DR og TV2 – de fleste har på et tidspunkt været i Jyske Bank Boksen, for at få en stor oplevelse med hjem. Er du alligevel i Herning eller det nærliggende Ikast, og har et stort arrangement senere på aftenen, så er det oplagt at finde en frisør Herning eller frisør Ikast, så du kan stå helt skarp til aftenens underholdning. For hvis du har strøget din fineste kjole eller lagt bukserne i de rette folder, hvad hjælper det så, hvis du har en dårlig hårdag. Så find en lokal frisør Ikast eller en i Herning midtby, og bliv 100 % klar til at blive underholdt i Herning om aftenen. Og husk også, at Herning har masser af gode billige restauranter eller gourmet, som kan fuldende den gode aften ude. Hvorfor ikke prøve den anerkendte familierestaurant Flammen som ligger tæt på Boksen eller sætte tænderne i nogle lækre bøffer på restaurant Bones. Så går det hele op i en højere enhed: Smart tøj, lækkert hår og god mad. Velbekomme!

De fleste går ind for god kemi – også når det gælder valg af frisør

Hvis du tror, at god kemi kun er vigtigt når det gælder de mennesker vi omgiver os med, er du helt forkert på den. Kemi er også tilsætningsstoffer i mange former for husholdningsmidler, produkter til personlig hygiejne og maling. Og også hos din frisør Herning, er det vigtigt at se på, hvad de hårprodukter frisøren bruger eller som du vil købe med hjem fra frisøren, indeholder af kemi. Mange frisører har de sidste par år valgt at blive certificeret som økologiske frisører, og det betyder, at de har skrevet under på, at de kun bruger hår og styling produkter, som er grønne og miljørigtige og ikke skadelige for kroppen og miljøet. Find din lokale økologiske frisør her på siden og tag en snak med dem om de produkter som de bruger til hårvask, hårfarvning eller styling. Er du eller dine børn allergiker, så er det en klog beslutning, at vælge en økologisk frisør. Det giver rigtig god mening at vælge en økologisk frisør, så find den helt rigtige og billige frisør, som også er økologisk her på siden. Det er let og enkelt at booke en tid online til din grønne tid hos en økologisk frisør i dit nærområde, for eksempel frisør Ikast.

Mange vælger den samme frisør, men er dette en fejl?

Selvfølgelig spiller kemi også en ret så væsentlig rolle når det gælder din frisørs personlighed. Tit vælger man en frisør for livet, en der kommer til at kende dit hår og stil og som nemt kan sætte sig ind i de ønsker du måtte have til valg af hårfarve, som kan lave en børneklip af dine børn eller som kan sætte dit hår op til livets store festligheder som for eksempel konfirmation og bryllup. Den frisør du vælger, skal du blive fortrolig med og føle, at du har lyst til at vende tilbage til igen og igen og som du også tager dine børn med til – og måske går din mand til samme frisør for at få en smart herrefrisure eller få studset skægstubbene, for mange herrefrisører tilbyder også at trimme skæg og klippe bakkenbarterne. Det gælder i høj grad om at svinge med sin frisør, og man ender tit med at få en lang snak om løst og fast mens frisøren udfører sit arbejde. Du kan være sikker på, at den frisør, du ender med at vælge på denne side, både er veluddannet og holde sig opdateret på emner som hårstyling, hårprodukter, hårmode og håropsætning. Så bestil trygt din næste tid hos en frisør, som du finder lige her på siden.  

Find en frisør der har den bedste lokation ift. hvad der passer bedst ind ved dig

Mange foretrækker en frisør Herning eller frisør Århus, som ligger tæt på enten arbejde, skole eller hjem. Her på siden kan du hurtigt se, om den frisør du er faldet for i din søgning, ligger et sted, som for dig er ideel i forhold til at komme frem, om du vælger at tage cykel, hoppe i linje 15, eller tage s-tog eller metro. Det skal være let at parkere i nærheden af frisøren, og er der gratis parkering, er det blot et ekstra plus på kontoen. Du har måske behov for en frisør som ligger tæt på dit barns institution, da I skal følges derhen efter du har hentet fra skole eller børnehave. Så er det rart, at vejen til frisøren går ad trygge cykelstier uden alt for meget larm og trafik. Find din lokale frisør med den helt perfekte beliggenhed lige her på siden.