Vi beklager, men vi kunne desværre ikke finde nogen frisør i dit område.

Få overblikket over de forskellige frisør Esbjerg her på siden

Står du og mangler en herre frisør Esbjerg eller damefrisør? Eller skal dine børn klippes, så kan du her på siden finde alle de frisør Esbjerg, der er i dit lokalområde. Du finder alle de informationer, som du har brug for, for at kunne træffe et rigtigt valg af frisør. Det kan være, at din nuværende frisør ikke har flere ledige tider eller, at du måske bare vil prøve en ny frisør, fordi du trænger til stilforandring eller skal have lidt input til hvad der klæder dig bedst – kort hår eller langt hår, blondt hår eller brunt hår. Her på siden, finder du alle frisørsalonernes adresser, telefonnumre og priser. Så kan du lave sammenligninger mellem frisørernes priser eller åbningstider, og på den måde beslutte dig.

Du kan også få endnu mere at vide om den enkelte salon, ved at læse hvad tidligere eller nuværende kunder siger om frisøren. Der er mange anmeldelser på frisørerne, og på den måde kan du finde ud af, om det er en særlig god damefrisør eller om de er rigtig gode til børneklip – eller om de for eksempel tilbyder andre ydelser, som for eksempel farvning af bryn og vipper eller makeup. Så se dig omkring, træf den rigtige beslutning og kontakt frisøren for en tid. Det kan enten gøres ved at ringe til frisørsalonen eller benytte dig af online booking systemet. Det tager kun få klik med musen, og så kan du lægge aftalen i kalenderen og begynde at glæde dig.

Havefest, konfirmation eller måske et sommerbryllup – så skal håret sidde helt perfekt

Er der stor fest i den nærmeste familie eller har vennerne inviteret på hyggelig havefest? Så skal der da styr på frisuren inden. Det er jo super lækkert at møde op til en fest og føle at man ligner en million – og det gør man ikke, hvis man har en dårlig hårdag. Når du har fået styr på festkjolen og de flotte stiletter, så er det på tide at du også får styr på din aftale med frisøren. Skal der noget nyt til? Har du besluttet, at de lange lokker skal falde til fordel for en flot korthårfrisure? Eller vil du gå fra brunette til blondine denne sommer? Så tag en faglig og professionel snak med din favoritfrisør. De kan helt sikkert guide dig hen i den rigtige retning, så du får præcis den frisure, du altid har drømt om.

Er det din datter, som skal konfirmeres, så har I sikkert allerede helt styr på festtøj, menu, bordplaner, gaver og alle de hundredevis af andre store og små ting, der skal være styr på, når den store familiebegivenhed skal løbe af stablen. Men har hele familien styr på håret? Der skal bookes tid nu for der er mange om de ledige tider. Og hvis konfirmandinden skal have håret sat op i en flot fletning eller anden håropsætning, så tilbyder de fleste frisører i Esbjerg at man kigger forbi til en såkaldt prøveopsætning, så man kan snakke om detaljerne og så der ikke sker nogle misforståelser mellem frisøren og kunden. Så kan I møde op på selve dagen, og få sat håret i den helt rigtige flotte frisure, og så kan du være sikker på, at der er lutter smil på de billeder, der bliver taget af konfirmanden eller konfirmandinden.

Tag forbi solskins byen Esbjerg, og få en herreklip eller dameklip samtidig

Har du og din familie besluttet jer for, at sommerferien i år skal holdes i Jylland, så smut en tur forbi Esbjerg og nyd den hyggelige stemning i bymidten. Eller se de flotte skulpturer Mennesket ved havet, som skuer ud over havet. I kan også køre til den nærliggende by Ribe, og kigge nærmere på den flotte domkirke. Sommerferie i Danmark er dejligt og når fødderne trænger til at hvil, så kan mor eller far passende tage til frisøren og få styr på sommerhåret.

Det kan jo være, at I ikke nåede at få bestilt tid inden i tog på ferie. Tag for eksempel et kig på Friør HairPlay i Kongensgade 8 i Esbjerg. Det er et hold af veluddannede frisører med mange års erfaring, og de holder sig hele tiden ajour med farveteknikker, hårmode, trends og nye hårprodukter. Så bestiller du en tid på denne frisørsalon, kan du være helt sikker på, at du vil få faglig vejledning og en god behandling, på den hyggelige salon midt i centrum af Esbjerg.

Så book allerede nu en tid og du kan begynde at glæde dig. Du kan også vælge en frisør i en af de nærliggende byer på din vej igennem sommerlandet. I Bramming, tæt på Esbjerg ligger for eksempel Hårbiksen, som byder på god service og erfarne frisører. Og hvis du har poderne med når du skal klippes, er der et børnehjørne med underholdning, som sørger for god ro og orden mens du nyder den gode behandling i frisørens kyndige hænder. Så gå til online booking og bestil en tid allerede i dag.

Økologi er vigtigt. Er du også gået over til økologi når det gælder dit hår?

Det er ingen sag at være 100 % økologisk – også når det kommer til valg af frisør, for nu findes der efterhånden et hav af frisører, som har valgt, at blive certificeret til økologisk frisør Esbjerg eller frisør Århus. Er man certificeret økologisk frisør, betyder det, at man udelukkende bruger produkter såsom shampoo og hårfarve, som ikke indeholder skadelige kemikalier, som for eksempel parabener eller ammoniak, og den hårfarve, der bruges i frisørsalonen hos en økologisk frisør er 100 % baseret på plantefarver. Og du må ikke være i tvivl om, at resultatet med en plantebaseret hårfarve, er mindst lige så flot som hvis der bliver brugt traditionel hårfarve. Og holdbarheden af farvningen er der heller ikke noget at komme efter.

På den måde kan du være sikker på, at der ikke anvendes produkter, som kan fremkalde allergiske reaktioner eller som er skadelige for dig eller for vores dyrebare miljø. Og hvorfor ikke få fyldt lidt lækre grønne produkter på hylderne i badeværelset, når du alligevel er afsted. De fleste frisører fører et bredt udvalg af lækre hårprodukter, og hvis det så oven i købet er ren økologi, bliver det ikke bedre. Af økologiske grønne produkter til hårpleje og hårstyling kan nævnes Logona, John Masters og The Organic Pharmacy, og det er blot nogle få.

Markedet for rene, økologiske produkter til pleje af dit hår er stort, og dermed også udvalget af produkter. Så gå den økologiske vej når du vælger frisør. Det er god ren stil og giver god karma og lækkert hår.

Kigger du efter en billig frisør Esbjerg eller er beliggenheden vigtigere?

Nogle vægter frisørens beliggenhed højere end de billige priser. Du får det fulde overblik over både beliggenhed og priser for de forskellige frisører i dit nærområde lige her på siden. Hvis du er en fattig studerende, er du sikkert villig til at gå eller cykle lidt længere for at få din dameklip til en favorabel pris med studenterrabat. Flere frisører tilbyder rabat til studerende eller har tider i hverdagene, hvor det er billigere at blive klippet eller få farvet hår. Og selvom man er fattig studerende er det jo stadig vigtigt for en, at se godt ud – specielt hvis weekenden byder på fredagsbar eller cafébesøg med veninderne.

Eller fordi du skal imponere ham den lækre fra parallelklassen. Er du børnefamilie, så er det sikkert både vigtigt med en billig frisør Esbjerg– måske med rabat, hvis der skal klippes flere end ét barn og så er beliggenheden højst sandsynligt lige så vigtigt. For det er bare nemmest med en frisør, som ligger tæt på arbejde, skole eller fritidsordning, for så kan man klare klipning af poderne på vejen hjem og dermed spare tid- for tiden er sparsom i en travl børnefamilie.

Du ser måske efter en frisør Esbjerg, som har gratis parkering i nærheden fordi du har valgt at tage bilen til frisørsalonen, eller hvor der er et busstoppested meget tæt på – for i regnvejr er det rarest ikke at have alt for langt at gå til frisøren, og når du skal hjem, skal de flotte krøller helst ikke blive våde, hvis du skal gå for langt til bussen. Så se dig godt om og find den helt rigtige frisør, som passer helt perfekt til dine og din families behov. Så bliver det hele meget lettere.

Du får professionel og faglig behandling hos din frisør – det kan du være helt sikker på

Alle frisørerne har gennemgået en længere frisøruddannelse, hvor de lærer alt om hårfarvning, hårbehandling og klipning. De kommer igennem lange forløb som lærlinge og først når de har gennemgået hele uddannelsen, slippes de løs på egne ben i en frisørsalon. Derefter vælger mange at tage videregående uddannelser og kurser, så de hele tiden kan være helt opdateret på, hvad der rører sig indenfor frisørbranchen hvad angår stil og trends. Så er du i tvivl om at hårfarven klæder dig eller om frisuren kunne trænge til en forandring, så kan du trygt spørge din frisør til råds.

Du kan forvente et højt niveau af faglighed og viden indenfor hårmode, og kan også få vejledning i at købe de helt rigtige produkter med hjem, så du kan fortsætte den gode behandling af dit hår hjemme hos dig selv. Så hjælpen er der, så benyt dig af den og spørg løs. Frisørerne deler gerne ud af deres viden. Og det at gå til frisøren skal være en oplevelse af velvære og forkælelse. Du starter som regel dit besøg hos frisøren med en dejlig og grundig vask af håret, og måske en hovedbundsmassage.

Nogle frisører har endda en massagestol. Bagefter bliver du ført til din stol, og bliver tilbudt en dejlig varm kop kaffe eller thé – måske lidt koldt til ganen – og hvis du er heldig, følger der et lille stykke chokolade eller en lækker småkage med. Og så kan du ellers læne dig tilbage og nyde behandlingen, mens du får styr på den seneste sladder om de kendte i den store stak sladderblade. På den måde bliver dit besøg hos frisøren til en lille hyggestund med alenetid og ro fra familien og alle de sure pligter.

Skal lille Emma til frisør for første gang i sit liv? Så er det vigtigt, at kemien er god

Er det første gang, at din lille datter eller søn skal en tur til frisøren, så er det alfa og omega om frisøren er god til børn og har en god kemi med dit barn. For så bliver det hele meget lettere for alle parter: frisøren, barnet og ikke mindst dig selv. Hvis du ikke finder nogen frisør Esbjerg du er tilfreds med, kan du også lede andre steder efter den perfekte frisør, vi vil anbefalde frisør Herning eller frisør Holstebro.

Nogle frisører udmærker sig ved at være specielt gode til at have børn i frisørstolen – de viser måske en tegnefilm i mens barnet klippes eller er bare super gode til at underholde barnet med snak og spørgsmål gennem hele klipningen. Det er rigtig vigtigt, at barnet oplever besøget hos frisøren som hyggeligt, for ellers bliver det bare endnu værre næste gang det er tid til at blive klippet. De fleste frisører byder på et koldt glas saftevand og mon ikke også at der vanker en flot rød slikkepind, når man har været dygtig til at sidde stille som en lille mus under hele klipningen.

Det kan være rigtig vigtigt, at få valgt den helt rigtige frisør Esbjerg, så barnet har det godt med at skulle afsted næste gang og så bliver det måske endda en oplevelse, som det ser frem til. Så find en god børnefrisør her på siden – du kan også gå ind og læse mere om frisørerne på deres hjemmeside og eventuelt ringe og få en snak med dem inden du booker en tid. De står helt sikkert klar til at hjælpe dig.