Vælg den rette frisør til din næste klipning

Der er mange frisør Århus – men hvilken frisør er den rette for lige netop dig? Kunne det være frisør Trøjborg eller Frisør Træholt, som tilbyder lige de ydelser du er på udkig efter? Hvis ikke det lige er en af disse frisørsaloner i Århus, så kommer siden her med en fuld liste af Århus frisør eller frisør Viborg, og du kan samtidig læse anmeldelser og sammenligne priser. Du kan selvfølgelig også booke din frisørtid til en klipning eller hårfarvning direkte på frisørens hjemmeside. Ud over disse informationer, finder du nyttige informationer som for eksempel præsentation af personalet, andre ydelser som for eksempel farvning af bryn og vipper eller permanent make-up, og du kan nemt og hurtigt finde telefonnummer og adresse på den frisør, som du ender med at vælge.

Går ferien til smilets by Århus? Hvorfor så ikke lægge et besøg hos en frisørsalon ind på samme tid

Skal sommerferien holdes i Danmark i år, så er Århus og omegn et fantastisk charmerende område, som byder på oplevelser for hele familien. Og nåede dine børn ikke at få en børneklip og din mand ikke at få den rette klipning inden ferien, så fortvivl ikke – hele familien kan få klippet håret hos en af de mange dygtige frisør Århus C eller frisør Åbyhøj. En sommerferie for hele familien er i forvejen en dyr affære, så søg efter billig frisør Århus her på siden – så bliver der måske råd til en ekstra is i ferien. Det kunne for eksempel være i Tivoli Friheden, eller tæt på Marselisborg Slot, som helt klart er et besøg værd. Er I kunstinteresserede, må I ikke gå klip af et besøg på det flotte ARoS museum, som altid byder på mange spændende kunstudstillinger. Selvfølgelig skal vejen også lægges fordi Den Gamle By, hvor I kan mærke det historiske vingesus og gå på de brostensbelagte hyggelige gader og stræder. Gravballemanden på Moesgaard Museum er et sikkert hit hos børn og voksne, og en man til gåtur i området omkring Musikhuset eller en koncert eller et teaterstykke, så er der noget for enhver smag i smilets by.

Nyd dit ophold i Århus

I Århus er der mange hyggelige hoteller, som ligger enten i midten af byens pulserende liv med cafeer, restauranter, barer og et livligt natteliv, eller i en af de stille og hyggelige forstæderne til Århus, fx Tilst eller Åbyhøj. Der er også mange private, som tilbyder bed & breakfast eller airbnb overnatning i Århus. Om man er til byliv i Århus eller til de lidt mere landlige omgivelser, så er udbuddet stort – både i Århus eller i omegnen af Danmarks 2. største by, også kaldet Jyllands hovestad.

Et besøg på en hyggelig familierestaurant i Århus? Så skal frisuren da også være i orden

Århus er hjemsted for mange anmelderroste restauranter og hyggelige familierestauranter. Skal kæresten imponeres med en lækker middag i en romantisk atmosfære? Så er der et hav af lækre restauranter i blandt andet Århus midtby. For eksempel Nordisk Spisehus i M. P Bruuns Gade emmer af kvalitet og atmosfære. Og når kæresten så sidder der med ny sommersmart kort hår frisure i stearinlysets skær, er ferien eller den romantiske weekend væk fra stress og jag fuldendt. Er det en restaurant for hele familien I leder efter, så byder byen også på mange muligheder. På Café Piccolina kan I vælge mellem lækre pizzaer og andre italienske specialiteter. Her er der garanti for en vellykket familiemiddag i Århus.

Århus er en grøn by – også når det gælder frisører

Flere og flere er bevidste om at være miljøvenlige – også når det gælder valg af frisør. I Århus og omegn finder du mange økologiske frisører, hertil kan du også prøve at kigge under frisør Holstebro, som har valgt kun at bruge miljøvenlige hårprodukter – du bliver plejet og forkælet med shampoo og hårkur uden for eksempel skadelige parabener og ammoniak. I den hippe Jægergårdsgade finder du fx Haarfin, som er en certificeret økologisk frisør i Århus. Her bliver der ikke gået på kompromis – hverken når det gælder kvalitet og service. Alle hårprodukter, som bruges hos frisør haarfin er rene og skånsomme – for eksempel bruges der godkendte hårfarver, som alle er fri for miljø- og sundhedsskadelige stoffer. Frisørsalonen bryster sig af god kvalitet, god tid og ikke mindst et højt serviceniveau. Og som en ekstra forkælelsesfaktor, tilbydes alle kunder, som skal have en hårfarve, et lækkert og afslappende fodbad tilsat æteriske olier, imens håret farves. Og samtidig er der tid til dygtig og kompetent vejledning og rådgivning om valg af frisure og hårfarve samt alle de andre services der tilbydes på frisørsalonen. Frisør Haarfin er den første certificerede økologiske frisør i Århus.

Hos frisør Århus får du altid god og professionel behandling

De fleste frisører har et bredt sortiment af nærende og plejende hårprodukter, som du kan tage med hjem efter endt besøg. Når du køber et hårprodukt hos din frisør, vil du altid blive vejledt af den veluddannede frisør, så du ved præcist hvordan produktet bruges, og du får dermed mest muligt ud af dit køb – og ikke mindst et sundt og velplejet og velduftende hår, som får dig til at ligne en million.

Går du med tanker om at skifte look og derfor overvejer en ny frisure, for eksempel en korthårs frisure eller en anden hårfarve, så find den frisør som tiltaler dig bedst her på siden, og bestil en tid til en uforpligtende snak. Både for at få inspiration til din nye frisure, men også for at få en fornemmelse af, om frisøren kan blive din lokale frisør for fremtiden. For det gælder i høj grad om at have den rigtige kemi og mavefornemmelse, når det kommer til valg af frisør. Det er et spørgsmål om tillid lige så meget som at frisøren skal være dygtig til sit fag. For er kemien og tilliden der ikke, er det de færreste som vil lægge lokkerne i hænderne på en ny frisør.

Forår og sommer er højsæson for konfirmationer og bryllupper og dermed også besøg hos din frisør

Er du inviteret til bryllup eller konfirmation dette forår eller denne sommer, så er en god hårdag altafgørende for om dagen bliver en god oplevelse. Så hvis du allerede nu har en konfirmation eller et bryllup i kalenderen, er det måske på tide at booke en tid hos din frisør – det gør du nemt og hurtigt her på siden, enten ved at ringe til din frisør på det telefonnummer som er opgivet her eller ved at gå til frisørens hjemmeside og bestille en tid online. Så kan du krydse det af på to-do-listen, og koncentrere dig om alle de andre ting, som skal være på plads til den store dag – gaveindkøb, tøj til hele familien, sko, en manicure eller pedicure – ja der er nok at tænke på. Og er du måske selv bruden eller brudgommen til din store fest, eller skal din søn eller datter konfirmeres, så er der endnu flere ting at tænke på i forbindelse med dagen – og så er det bare om at få lagt din frisøraftale ind i kalenderen – der er måske både en datter som skal have en børneklip, konfirmanden som skal have en sej teenager frisure og manden, som trænger til at få rettet frisuren til. Måske vælger I at gå til den samme frisør, og måske vælger I hver jeres. Det kommer måske an på frisørens beliggenhed – ligger der en frisør på vej hjem fra dig eller din mands arbejde, skal det være tæt på hjemmet, så det er nemt at følge datteren derhen eller kører I gerne et stykke vej for at komme til lige netop den frisør, som I finder mest tiltalende.  

Beliggenhed eller pris – eller måske begge dele?

Når det kommer til valg af frisør, er der forskellige faktorer som spiller ind: prisen kan være en afgørende faktor, og derfor er det meget nemt at gå ind på denne side og lave sammenligninger af blandt andet frisør priser. Måske er det vigtigere at frisøren i Århus har den rette beliggenhed i forhold til dit hjem, dit arbejde eller børnenes skole. Så kan du søge efter en lokal frisør i dit nærområde. Du finder let frisørens adresse og du kan på langt de fleste frisørers hjemmeside læse, om der er gode parkeringsforhold i nærheden af din frisør, om der kører offentlig transport lige til døren eller om det er i passende cykelafstand. Så ved du, om du skal tage bilen, cyklen eller offentlig transport til dit besøg hos frisøren.

Hvad siger andre om den frisør du overvejer at bruge?

Det er nogle gange en god ide at tjekke hvad andre siger om deres oplevelse hos frisøren: Har de fået den behandling de forventede til den pris de betalte? Hvad har været plusser og måske minusser ved frisørsalonen, og får man noget ekstra med som gør at frisøren skiller sig ud – er der for eksempel massagestol, gratis kaffe og lidt sødt, eller en gratis hårkur eller prøver på hårprodukter. Er frisøren specielt børnevenlig – vises der for eksempel tegnefilm mens barnet klippes eller uddeles der slikkepind eller en lille pose vingummier, som belønning for, at barnet sad helt stille under klipningen.

Du kan også se, hvilke kurser frisøren har været på, om frisøren har holdt sig ajour med de nyeste trends og styles indenfor hår og frisurer, farver og hårprodukter. Er frisøren certificeret økologisk frisør eller har han eller hun mange års erfaring eller er helt nyuddannet. Der er mange ting, som kan være af afgørende betydning for dit valg af frisør. Her på siden kan du læse tidligere kunders anmeldelse af den enkelte salon og frisør, og dermed lave sammenligninger og det hele kan være medvirkende til at du får truffet det rigtige valg af frisør.

Det kan også være, at frisøren fremhæves som specielt trendy eller rigtig god til at rådgive om valg af frisure, hvilken farve passer til din hud eller er du typen, der vil se super godt ud med kort hår eller er det bedre, at få krøllet det lange hår. Har du brug for en, som kan give dig et kærligt skub i den rigtige retning, så du kan gå sommeren i møde med en helt ny frisure eller hårfarve, eller skal du blot bekræftes i, at den stil og frisure du har haft de sidste 15 år er den helt rigtige for dig, så du roligt kan bevare looket de næste 15 år. En god frisør kan få dig til at føle dig tryg i dit valg af stil og farve. Derfor er det så utrolig vigtigt, at du vælger lige netop den frisør Århus, som passer til dit temperament.

Find en billig frisør Århus

Her på siden finder du let en billig frisør Århus eller en frisør Herning – der er mange frisører som fx tilbyder at klippe 2 børn for et barns pris eller som har specielle dage eller tidspunkter, hvor en klipning er billigere. Der kan også være behov for at finde en frisør, som har længe åbent, fordi det kan være svært at nå indenfor normale åbningstider eller en frisør som holder åbent om søndagen. Du har måske brug for at få farvet dine bryn eller vipper under besøget hos frisøren, så du leder efter en frisør som også tilbyder denne service. Det kan du også finde ud af på denne side om frisører og deres services etc. Alle disse informationer om de forskellige frisører, finder du let og overskueligt på denne side. Så varer det ikke længe, før du kan træffe dit valg af frisør og booke en tid til klipning, lyse striber eller krøller.