Vi beklager, men vi kunne desværre ikke finde nogen frisør i dit område.

Find den helt rigtige til jobbet, om det er en farve eller klipning du søger

Er du på udkig efter en frisør Svendborg, måske i Svendborg bycenter, så er hjælper vi alt hvad vi kan, for her på siden kan du få det fulde overblik over, hvilke frisører, der findes i Svendborg og omegn. Om det er for at bestille tid til børneklip eller dameklip, så kan du få alle de oplysninger du har behov for, for at træffe den rigtige beslutning om valg af frisør – lige her på siden. Du kommer hurtigt videre til frisørens online bestilling eller finder let og uden problemer telefonnummeret til frisørsalonen, så du kan ringe og stille spørgsmål til for eksempel hårfarve eller om de tilbyder farvning af bryn og vipper. Så er det nu, at du har behov for en klipning, så kan du allerede med få klik få en frisørtid i kalenderen.

Det er højsæson for store familiefester – og så skal håret sidder perfekt

Lige nu er det højsæson for store familiebegivenheder som konfirmationer og bryllupper. Er du inviteret til bryllup hos din bedste veninde eller ven, eller skal din søn eller datter konfirmeres – ja, så er styling af håret helt klart på to-do listen. Så det er nu, at du skal sikre dig, at din favoritfrisør har tid i kalenderen, ikke bare til dig, men også til resten af familien. Du har sikkert allerede en yndlingsfrisør, som du måske har gået hos i mange år, men sæt nu, at hun er fuldt booket. Så er det godt, at du er havnet her på siden, for her kan din jagt på en ny frisør gå ind. Du kan søge på alt fra beliggenhed, priser, adresser, telefonnumre og anmeldelser fra tidligere kunder i frisørsalonen, og på baggrund af de oplysninger finder du helt sikkert frem til din nye favoritfrisør, som kan stå for hårklip og styling af hele familien – så I kan blive klar til den store dag. For er der noget værre end at sidde og se på billeder fra den store fest og tænke, at man da havde det grimmeste hår den dag. Nej, vel. Så book en tid online og få styr på den del af forberedelserne til den store dag. Og når det er hele familien, som skal igennem en tur hos frisøren, så kigger du helt sikkert også på priserne for klip, hårfarvning eller håropsætning. Så led på denne side efter en billig frisør Svendborg eller Aalborg frisør – du vil finde hvad du leder efter.

Book tid i den smukke natur i Svendborg

Har du planer om en tur til Fyn i sommerferien, så lad turen gå til Svendborg på det sydligste Fyn. Her får du en oplevelse af flot natur, hav og Danmark når det er bedst. Og nåede du ikke lige forbi frisøren til en flot sommerklip inden tagbagagen smækkede og bilen startede på hjemmeadressen, så fortvivl ikke. I Svendborg er der en række dygtige og fagligt erfarne frisører, som står klar til at give dig en ekstra afslappende oplevelse i din ferie. Du kan vælge en drop-in frisør, eller gå online her på siden og booke en tid. Hos Art of Hair i Tinghusgade Svendborg kan du forvente et højt niveau af professionalisme og at de sætter sig ind i dine ønsker og lytter til dine behov, inden de sætter saksen i dit hår. Og det med at lytte og forstå dine behov er meget vigtigt, når vi skal overlade vores lokker til en frisør. Du har helt sikkert et klart billede af hvordan dit hår skal ende med at se ud, når du forlader frisøren. Og hvis den kommunikation med frisøren går gal, er den hel gal! For det ville være noget nær katastrofalt, hvis du går fra frisøren som brunette, når du bad om lyse striber i håret, eller datteren har fået klippet pandehår når det blot var spidserne der skulle studses. Så find en frisør, enten i Svendborg eller frisør Odense, hvor kemien er god – så er alting godt.

Kemi skal der være – men dog ikke i hårprodukterne

Du går måske op i at de ting du bruger på krop og i hår skal være svanemærkede, økologiske og uden sundhedsskadelige kemikalier. Og derfor leder du efter den nærmeste økologiske frisør. Mange frisører vælger at gå den grønne vej og har gjort op med skadelige kemikalier i hårfarve og andre hårprodukter. De bruger udelukkende produkter, som er frie for for eksempel ammoniak og parabener. Det er god hårstil. Hos frisør Louise Rask Foli kan du få denne form for grønne behandling. Frisøren på Tvedvej i Svendborg bruger udelukkende produkter, som er biodynamisk, økologiske og bæredygtige (produceret under Fair Trade). Som en ekstra service tilbyder frisøren, at komme hjem til dig og klippe dig og din familie. Og det kunne være et perfekt valg i en travl børnefamilie – så sparer man tiden til transport. Og når der så oven i købet bruges gode økologiske hårprodukter, som er gode for dig, dine børn og miljøet, er valget nemt. Så kontakt salonen i dag, og hør om der er en ledig tid i salonen eller som hjemme-frisør.

Frisørens beliggenhed – er den vigtig for dig?

Ser du mere på frisørens beliggenhed fremfor pris? Fordi din tid er kostbar. Så kan du hurtigt få et overblik over hvor de forskellige frisører holder til i forhold til din bopæl, dit arbejde eller ungernes skole eller børnehave. Du kan også se, om der er gratis parkering i nærheden af frisørsalonen, eller om bussen kører lige til døren. Det kan være en ret væsentlig faktor, at transport til frisøren ikke er et problem – specielt hvis du skal have børnene med til frisør. Det gør bare livet lidt lettere, at I ikke skal slås med at finde en parkering, eller at det kræver en lang travetur for at nå frem til frisøren. Så find den frisør Fyn, som har den helt perfekte beliggenhed lige her på siden, og lav en online tidsbestilling allerede i dag.