Vi beklager, men vi kunne desværre ikke finde nogen frisør i dit område med den service du har valgt.

Få selvtilliden opbygget igennem den perfekte frisure

Trænger du til ny frisure og bor du i Odense eller omegn og skal finde en god og gerne billig frisør Odense, så er det her på siden, at du får det bedste overblik over hvilke Odense frisør der er. Du tænker måske, at det er på tide at blive klar til sommeren og de mange ture til stranden og caféerne, og derfor vil du kaste dig ud i en ny stil med kort hår eller striber i håret. Lige her kan du finde al den nødvendige information om din frisør i Odense, så det bliver ikke noget problem at finde en dygtig frisør Odense C, fx er der frisør Skibhusvej, som har mange veluddannede frisører ansat. Nu skal du så bare gå online og lave en tidsbestilling – om det er til en herreklip, en dameklip eller fordi ungerne skal have klippet pandehåret – der er altid en god og dygtig frisør i Odense. Så få booket en tid og glæd dig til at blive forkælet af din frisør.

De ved alt om professionel hårpleje, hårprodukter og hårmode

Skal du have suppleret dit sortiment af hårprodukter på hylden der hjemme eller har du et spørgsmål om hårfarve, så kan din frisør rådgive dig. Hun ved alt om hårklip, opsætning af hår, om hvilken type krøller der er hipt lige nu eller om du vil se bedst ud med lyse striber eller som brunette. Du har besluttet dig for, at det er tid til forandring, og her på siden finder du alle de informationer du har behov for, for at kunne lave sammenligninger på pris, beliggenhed, åbningstider og meget andet, og dermed få input til at træffe den helt rigtige beslutning om frisørvalg. Frisørerne er top professionelle med flere års erfaring indenfor klipning og farvning af hår. Har du brug for nye hårprpodukter, så kan de give dig en kyndig vejledning i. hvilke nogle passer bedst til dit hår og som vil få dine slidte spidser til at shine igen. Frisørerne har en lang frisøruddannelse bag sig og flere tager løbende på kurser for at efteruddanne sig indenfor fx hårfarve og opsætning af hår. På den måde kan de til enhver tid give dig den bedste vejledning og fortælle dig lidt om den nyeste hårmode – og det kan være med til at gøre det nemmere for dig at vælge, hvilken frisure du skal have denne gang.

Er kemien god, vil oplevelsen også blive bedre

Når vælger frisør skal du føle dig tryg og i de rigtige rammer – og du skulle gerne få lyst til at vende tilbage næste gang dit hår trænger til at blive klippet eller stylet. Nogle mennesker har den samme frisør gennem hele livet, mens andre godt kan lide at prøve nogle forskellige, måske for at komme ud af nogle faste rammer hvad angår hårstil. Og der er noget om at forandring fryder – det gælder bestemt også dit hår. Din frisør Odens kan hjælpe dig ud af din comfor zone og give dig det nødvendige spark til at afprøve en ny frisure eller en flot ny hårfarve – hvem ved, måske er du endnu mere lækker som brunette end som blondine. Det hele kommer an på kemi – føler du dig godt vejledt, er frisøren dygtig til at vise dig billeder og eksempler på frisurer, som hun mener vil klæde dig, og føler du, at du har fået den helt rigtige og professionelle vejledning og gode svar på din spørgsmål til fx hårprodukter? Så kan du rolig booke en tid hos den frisør igen.

De fleste frisørsaloner bruger lækre hårprodukter, som du oftest kan købe med hjem eller måske endda bestille direkte på frisør salonens hjemmeside. Der er et hav af professionelle hårstylingsprodukter, som giver dig alt fra volumen, skinnende hår, sprøde krøller eller en holdbar hårfarve. Kig forbi din lokale frisør, og få vejledning – det kan endda være, at du får en vareprøve med hjem, som du kan afprøve inden du kaster dig ud i et køb.

Vi har samlet alt du skal bruge for at finde en frisør

Du søger måske en frisør i dit lokalområde, fx frisør Odense. Her på siden finder du telefonnummer, adresse, åbningstider, priser og alt mulig anden brugbar information, som vil gøre det lettere for dig, at booke en tid hos den frisør, som passer bedst til dit behov og temperament. Du kan gå direkte til online booking og bestille en tid til permanente krøller, lyse striber, klip af pandehår eller måske en farvning af bryn og vipper. Så riv et par timer ud af kalenderen og giv dig selv lidt ekstra – det er sundt og ren velvære. Alt du behøver at gøre, er at træffe en beslutning og lave en booking.

Er der styr på konfirmationen – og håret til den store dag?

Der er mange ting at tænke på, hvis der er en konfirmand i familien, som skal fejres til en stor fest. Og det er dyrt at holde konfirmation. Derfor er det godt at finde en billig frisør til at ordne hele familiens hår til den store dag. Det er jo super ærgerligt, hvis I kan se tilbage på en dag med dårligt hår. Derfor skal der nok allerede nu bookes tid til klipning, farvning eller lyse striber, så I er sikre på, at få tid hos lige netop den frisør, I synes allerbedst om. Hvis det er jeres datter, som skal konfirmeres, skal der helt sikkert laves en flot håropsætning og der skal måske lægges en flot festmakeup, og hvis det er sønnen som træder ind i de voksnes rækker, så skal håret også stylet og være helt perfekt til dagen. Så se at find frem til den rigtige frisør til jeres familie, og der er endnu en ting, som kan krydses af på den lange liste over gøremål, der skal være styr på, for at gøre dagen helt perfekt.

Har han friet? Så skal der styr på håret – og din frisør står klar

Har han været på knæ og fri til dig, så er du sikkert allerede i fuld gang med at lægge planer for brylluppet. Der er mange ting, der skal være styr på: bordplaner, bryllupsmenu, gæstelister, invitationer og ikke mindst frisuren. På den måske største dag i dit liv, skal håret bare sidde helt perfekt – intet mindre. Og derfor skal du allerede nu sørge for, at få bestilt tid hos din yndlingsfrisør, så hun eller han kan sætte dit hår til den store dag. Har du kort hår skal det måske farves eller styles, har du langt hår ønsker du sikkert en flot og romantisk håropsætning. Og der er også mulighed for at få lagt en flot bryllupsmakeup hos din frisør. Så få booket en tid her på siden, og så er der en ting mindre at tænke på. Det hele skal jo gerne gå op i en højere enhed, så du kan se tilbage på dagen med glæde og se på bryllupsbillederne og tænke, at du havde en virkelig god hårdag den dag.

Er du på ferie eller weekendophold i Odense eller omegn? Hvorfor ikke få klippet håret Fyn-style

Måske er du blot på visit eller ferie i Odense, men derfor er der jo ikke noget i vejen for at benytte en frisør i Odense eller finde en frisør Svendborg. Det er jo nogle gange rigtigt, at forandring fryder. Og der er masser af dygtige og veluddannede frisører i Odense, du kunne for eksempel gå forbi Beautycare by Yasemin i Slotsgade, Odense C, som er en herre- og damefrisør i midtbyen. Her kan du få en faglig og professionel behandling, om du bestiller tid til dameklip eller herreklip. Der er masser af frisører at vælge imellem når du er på besøg i HC Andersens by. Og når du er færdig hos frisøren og sidder der i solen og nyder en lækker frokost på en af de mange hyggelige caféer i Odense, så bliver livet ikke meget bedre. Så er en Frisør Fyn bare fin!

Er grøn din yndlingsfarve? Og gælder det også når du skal vælge frisør? Så gå den økologiske vej

Går du efter at være så miljøbevidst som muligt, så kigger du sikkert også efter en økologisk frisør til at klippe dit hår eller give det en flot sommerfarve. I Odense er der flere økologiske frisører. Fx Frisør Grøn i Carlsgade Odense C. Her kan du forvente en helt igennem grøn behandling, fra hårvask til hårfarve. Så kan du med god samvittighed sætte dig i frisørstolen og lade dig forkæle af alle de lækre og ikke-skadelige produkter. De økologiske frisører bruger kun sunde økologiske produkter, som er testede og godkendte, og desuden miljørigtige og bæredygtige produkter uden hormonforstyrrende, kræft- eller allergifremkaldende indholdsstoffer. Der er hverken ammoniak, parabener eller PPD i nogle af hårprodukterne – og hårfarverne er udelukkende plantebaserede. Hvis du ikke kan finde den rigtige frisør i Odense, kan du også søge frisør København og tage rejsen derover, hvor København har mange økologiske frisøre.

En travl børnefamilie sætter frisørens priser og beliggenhed højt

Du kender det sikkert: Hverdagen som børnefamilie er ofte travl og pengene hænger ikke på træerne. Familiens frisørbesøg kan være en stor udskrivning, og derfor er det rigtig smart, at man på denne side kan se frisørernes priser og på det grundlag tage beslutning om, hvilken frisør familien skal booke tid hos. For hvis både lille Emil og de små tvillinger skal have klippet lokkerne, og far trænger også, og mor vi gerne se smart ud, så løber det hurtigt op. Derfor er det rart at kunne finde en billig frisør Odense, så man på den måde kan spare lidt penge. Nogle frisører tilbyder også rabat, hvis der er mere end ét barn, der skal klippes.

Det samme med beliggenhed. Der er også ret vigtigt for en børnefamilie, for der er travlt og det skal være let at komme til og fra frisøren. Om man er på cykel eller i bil eller bus, skal det være nemt at komme til frisørsalonen, og helst uden at skulle gå alt for langt, for det gider børnene måske ikke lige den dag. Og hvis det så oven i købet er en sød frisør, som virkelig har taget på de små poder, og kan snakke dem igennem at sidde stille under hele klipningen, så er der en stor chance for, at man vender tilbage igen og igen. De fleste frisører ved godt, at det er svært for et lille barn at sidde musestille så længe, og måske bliver der vist en tegnefilm eller der serveres en lækker kiks. Og der vanker helt sikkert en slikkepind som belønning, når man har været rigtig dygtig til at sidde stille, da pandehåret skulle klippes. Så er det ingen sag at komme til frisør igen og få klippet håret – heller ikke selv om man kun er 3 år og har meget krudt i rumpen.

Det bliver ikke lettere – her på siden finder du alle informationer om frisører

Hvorfor gøre det sværere for dig selv og google i timevis efter den rigtige frisør. Her på siden kan du lave sammenligninger mellem de forskellige frisører, som ligger i dit lokalområde eller der hvor du nu lige befinder dig. Det behøver ikke tage mange minutter før du ud fra priser, beliggenhed og åbningstider har taget en beslutning om, hvor du skal sætte dig i frisørstolen næste gang. Du kan også læse anmeldelser fra andre kunder og høre deres mening om frisørens evner, personalets personlighed eller de produkter, som frisøren sælger i sin salon. Så kan du allerede inden du kommer hos frisøren se, om du skal have fyldt op med shampoo eller hårlak til hylderne derhjemme. Så det bliver ikke lettere end hvis du benytter dig af denne sides informationer om frisører i hele Danmark.