Vi beklager, men vi kunne desværre ikke finde nogen frisør i dit område.

Vælg den rigtige frisørsalon på Fyn

Har du besluttet dig for at gå sommeren i møde med kort hår, og leder du efter en billig frisør Odense, så er du havnet det helt rigtige sted. For her på denne side kan du let og hurtigt skabe dig et overblik over Fyn frisør, sammenligne priser, få oplysninger om frisørens åbningstider og når du har besluttet dig kan du via få klik, booke en tid online. Du kan også klikke videre til frisørens hjemmeside og se billeder af personalet og af frisørsalonen. Ønsker du at købe hårprodukter med hjem efter dit besøg hos frisøren, så fortæller frisøren som ofte om hvilke mærker de fører i deres frisør salon.

Når du har besluttet dig for at der skal ske noget nyt med din frisure, er det nogle gange rart at få en faglig snak med den professionelle og veluddannede Fyn frisør, som har fingeren på pulsen når det kommer til flotte hårfarver, hotte hårstylings og moderigtige frisører. De kan guide dig i farver, frisurer og om det skal være krøller eller ej – så du går fra frisuren med den hårstyle, som passer perfekt til dit ansigt.

Selvom du er på sightseeing, kan du godt få en ny frisure

Går turen til Fyn i sommerferien i år? Så kan du være helt sikker på, at det kommer du ikke til at fortryde. Fyn byder på et Fynshav af oplevelser – både for børn og voksne, så der er helt sikkert noget for enhver smag. I kunne for eksempel tage en tur i Odense Zoo, Egeskov Slot, ODEON, et af Danmarks største kulturhuse, Broholm Slot med den store stenaldersamling eller Odense, hvor H. C. Andersens historie går gennem hele byen. Du kommer helt sikkert ikke til at kede dig i Odense. Og hvis du trænger til lidt selvforkælelse og alene-tid på din ferie og ikke lige fik klaret besøget hos frisøren inden ferien, så fortvivl ikke – der er masser af billig frisør Odense, hvor du kan få styr på din frisure eller få nye farver i. Det kan også være at du bare skal have studset pandehåret eller have farvet bryn og vipper. Alt det klarer en frisør Odense eller frisør Svendborg uden problemer.

Du kan også vælge en frisør i Vejle, som ikke ligger så lang en køretur væk fra Odense. I Vejle må du ikke gå glip af den imponerende arkitektur i Fjordenhus med udsigt over Vejle Fjord i alle retninger. Eller køre en tur til Dyrehaven i Vejle og klappe de søde og smukke dyr. Det vil børnene elske. Du finder mange professionelle frisører i Vejle med mange års erfaring. Du kan trygt booke en tid eller finde en drop in frisør i byen, som kan give dig en flot kort hår frisure, så du kan ligne en million resten af ferien.

Er der en højtid på vej?

Er det i år at du skal stå hvid brud eller at sønnike træder ind i de voksne række? Og er hele familien inviteret til festligheder, så er der mange forberedelser der skal styr på. Det kan nogle gange være svært at bevare overblikket, og måske trænger du til et pusterum midt i alle forberedelserne. Derfor kan det være tiltrængt og nødvendigt med en tur til frisøren. Du får lov at læne hovedet tilbage og nyde frisørens klipning eller hårfarvning, mens du nyder en god kop kaffe eller får en vejledning om korte frisurer, fordi du har besluttet dig for, at nu skal de lange lokker ryge.

Altid bedre at lave lidt research inden du beslutter dig

Du skal da også have indhentet al den seneste sladder om de kendte, og det kan stakken af ugeblade foran dig sørge for. Du kan finde alle de informationer du har brug for her på siden, til at få booket en tid hos frisøren. Om det gælder børneklip, herreklip eller permanente krøller, så finder du al den nødvendige information om Fyn frisør her på siden. Du kan også læse hvad tidligere kunder siger om deres erfaring med frisørsalonen. Og finde åbningstider, adresser og online tidsbestilling. Så du behøver ikke lede meget længere – nu skal du bare lade den gode mavefornemmelse råde og få booket en tid til klipning eller hårfarvning.

Sørg for dit barn får den perfekte dag

Er det datteren eller sønnen som skal konfirmeres, så er en god hårdag nok noget af det allervigtigste for dem – for hvem gider, at se billeder af sig selv med dårlig hårstil. De har helt sikkert en helt klar holdning til hvordan håret skal sættes, datteren vil måske gerne have fletninger eller opsat hår og sønnen ønsker sig måske lyse striber i håret. Du vælger nok at booke tid hos din lokale Fyn frisør, som du kender, og som du selv har brugt i mange år. Men skulle det ske, at de ikke har flere ledige frisørtider, så finder du let og hurtigt en anden frisør, som kan sørge for det lækre hår til den store dag. Det er bare om at søge her på siden og du vil helt sikkert finde op til flere frisører at vælge i mellem.

Det handler om god kemi – mellem dig og frisøren, men også til hårprodukterne

Er du hoppet på den økologiske bølge, så tænker du sikkert også grønt, når det gælder valg af frisør. Mange frisører har valgt at gå den miljøbevidste vej, og er blevet certificeret økologisk frisør. De bruger derfor kun hårprodukter, som shampoo, balsam og hårkur uden skadelige stoffer, som for eksempel ammoniak og parabener. Det er et sundt valg for dig – og ikke mindst for miljøet. Du kan blandt andet finde en grøn Fyn frisør her – Frisør Grøn i Carlsgade midt i Odense C. Hos Frisør Grøn bruges der udelukkende plantebaserede produkter fra Aveda til behandling af dit hår. Så har du både ren samvittighed og har skånet miljøet efter dig besøg hos frisøren. Det er god stil både overfor dig selv og for vores natur.